בראוניז בננה ושוקולד – השילוב המנצח של תומר אומנסקי
תומר אומנסקי אופה בראוניז בננות ושוקולד - שילוב מנצח של פצצת האנרגיה הצהובה עם שוקולד מריר, שיוצרים בראוניז סופר מושחת ועסיסי!
תומר אומנסקי אופה בראוניז בננות ושוקולד - שילוב מנצח של פצצת האנרגיה הצהובה עם שוקולד מריר, שיוצרים בראוניז סופר מושחת ועסיסי!
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5181.2 קק״ל 5181.2 קק״לפחמימות 581.9 גרם 581.9 גרםשומן 285.8 גרם 285.8 גרםנתרן 900.9 מ״ג 900.9 מ״גחלבון 75.6 גרם 75.6 גרםסיבים תזונתיים 27.2 גרם 27.2 גרםשומן רווי 169.7 גרם 169.7 גרםכולסטרול 1635.6 מ״ג 1635.6 מ״גסידן 570.8 מ״ג 570.8 מ״גברזל 24.9 מ״ג 24.9 מ״גאשלגן 2487.7 מ״ג 2487.7 מ״גאבץ 13.5 מ״ג 13.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות5181
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5181.2 קק״ל 5181.2 קק״לפחמימות 581.9 גרם 581.9 גרםשומן 285.8 גרם 285.8 גרםנתרן 900.9 מ״ג 900.9 מ״גחלבון 75.6 גרם 75.6 גרםסיבים תזונתיים 27.2 גרם 27.2 גרםשומן רווי 169.7 גרם 169.7 גרםכולסטרול 1635.6 מ״ג 1635.6 מ״גסידן 570.8 מ״ג 570.8 מ״גברזל 24.9 מ״ג 24.9 מ״גאשלגן 2487.7 מ״ג 2487.7 מ״גאבץ 13.5 מ״ג 13.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 5181 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז בננה
-
4 בננות של גליל בינוניותחתוכות לחצאים או לפרוסות
-
200 גרם חמאה
-
250 גרם שוקולד מריר
-
250 גרם סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
140 גרם קמח לבן
-
1כפית שטוחה או 3 גרם אבקת אפייה
-
100 גרם מטבעות שוקולד חלבאו 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים
-
קורט מלח דק
קישוט
-
1 כפית אבקת סוכרלפיזור
אופן הכנה
- מכניסים לקערה את החמאה והשוקולד, ממיסים במיקרוגל ומערבבים היטב.
- מוסיפים פנימה את הסוכר והמלח ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים וטורפים יחד באמצעות מטרפה.
- מכניסים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והשוקולד ומערבבים היטב.
- משמנים תבנית ומוזגים לתוכה את הבלילה (במידה ואופים באמצעות רינג יש לאטום אותו עם נייר אפייה ונייר כסף כדי שלא יהיו נזילות).
- מסדרים את חצאי הבננות או פרוסות הבננות בתוך הבלילה. ניתן לפזר עוד מטבעות שוקולד מעל.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך 25-35 דקות בהתאם לגודל התבנית.
- מקררים את הבראוניז היטב, מוציאים מהתבנית, בוזקים מעט אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים לקערה את החמאה והשוקולד, ממיסים במיקרוגל ומערבבים היטב.
- מוסיפים פנימה את הסוכר והמלח ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים וטורפים יחד באמצעות מטרפה.
- מכניסים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והשוקולד ומערבבים היטב.
- משמנים תבנית ומוזגים לתוכה את הבלילה (במידה ואופים באמצעות רינג יש לאטום אותו עם נייר אפייה ונייר כסף כדי שלא יהיו נזילות).
- מסדרים את חצאי הבננות או פרוסות הבננות בתוך הבלילה. ניתן לפזר עוד מטבעות שוקולד מעל.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך 25-35 דקות בהתאם לגודל התבנית.
- מקררים את הבראוניז היטב, מוציאים מהתבנית, בוזקים מעט אבקת סוכר ומגישים.
הערות
- ניתן לאפות בתבנית 25 ס"מ * 25 ס"מ/ תבנית אלומיניום חד פעמית/ רינג בקוטר 24 ס"מ.
- ניתן להוסיף לתערובת 100 גרם אגוזי פקאן או אגוזי מלך קלויים.
- ניתן להמיר את הסוכר הלבן בסוכר דמררה חום.
- ניתן לסדר מעל הבראוניז בננות טריות, לפזר מעט סוכר לבן ולקרמל באמצעות ברנר.
- הבראוניז נשמר במקרר בקופסה אטומה עד שלושה ימים.
הערות
- ניתן לאפות בתבנית 25 ס"מ * 25 ס"מ/ תבנית אלומיניום חד פעמית/ רינג בקוטר 24 ס"מ.
- ניתן להוסיף לתערובת 100 גרם אגוזי פקאן או אגוזי מלך קלויים.
- ניתן להמיר את הסוכר הלבן בסוכר דמררה חום.
- ניתן לסדר מעל הבראוניז בננות טריות, לפזר מעט סוכר לבן ולקרמל באמצעות ברנר.
- הבראוניז נשמר במקרר בקופסה אטומה עד שלושה ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
עוגה מושחתת!!!!