1

איך מכינים שווארמה דג?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
1. על קרש חיתוך פורסים 500 גרם דג לבן לפרוסות בגודל אצבע.
2. פורסים 2 בצלים לפרוסות ובצל נוסף לפרוסות ממש דקות (אפשר עם מנדולינה).
3. קוצצים גס חופן פטרוזיליה.
4. מחממים 2 כפות שמן במחבת ומוסיפים את 2 הבצים על אש נמוכה עד להשחמה.
5. מוסיפים למחבת 4 כפות שמן זית ואת פרוסות הדג ו-3 כפות תבלין שווארמה. מערבבים ומטגנים היטב משני הצדדים עד שהדג מוכן ומורידים מהאש.
7. פותחים את הפיתה וצורבים על מחבת.
8. מניחים את השווארמה על הפיתה ומתבלים בפטרוזיליה, פרוסות בצל וסומק.
8 יוצקים מעל טחינה ועמבה לפי הטעם.

למתכון של שווארמה דג על פיתה צרובה, לחצו כאן >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות