תפוח עץ אפוי במילוי קרם קוקוס לקינוח מרשים ונטול גלוטן!
אם חיפשתם קינוח מרשים וטעים, מיוחד ולא שגרתי ואפילו ללא קמח - קבלו תפוח עץ אפוי במילוי קרם קוקוס עם צימוקים, פקאנים ומייפל. והוא גם כשר לפסח!
אם חיפשתם קינוח מרשים וטעים, מיוחד ולא שגרתי ואפילו ללא קמח - קבלו תפוח עץ אפוי במילוי קרם קוקוס עם צימוקים, פקאנים ומייפל. והוא גם כשר לפסח!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 579.5 קק״ל 2317.9 קק״לפחמימות 90.6 גרם 362.3 גרםשומן 22.7 גרם 90.8 גרםנתרן 23.2 מ״ג 92.8 מ״גחלבון 3.6 גרם 14.4 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.1 גרםשומן רווי 13.3 גרם 53.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 63.5 מ״ג 253.9 מ״גברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״גאשלגן 804.0 מ״ג 3216.1 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות580
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 579.5 קק״ל 2317.9 קק״לפחמימות 90.6 גרם 362.3 גרםשומן 22.7 גרם 90.8 גרםנתרן 23.2 מ״ג 92.8 מ״גחלבון 3.6 גרם 14.4 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.1 גרםשומן רווי 13.3 גרם 53.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 63.5 מ״ג 253.9 מ״גברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״גאשלגן 804.0 מ״ג 3216.1 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 580 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחים
-
4 תפוחי עץ אדומים גדולים
-
1 כוס צימוקים בהירים
-
50 גרם אגוזי פקאןחתוכים גס
-
3 כפות סוכר חום
-
2 כפיות קינמון טחון
-
6 כפות מים
קרם קוקוס
-
1/3 כוס סירופ מייפלטבעי
-
4 1/2 כפות חמאת שקדיםאו בוטנים
-
טיפה סוכר לבןבמקרה הצורך (לפי הטעם)
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מכינים את התפוחים: מוציאים את הליבה של התפוחים בעזרת חותכן מיוחד כך שנוצר חור גדול במרכז.
- מעמידים את התפוחים הנקיים בתבנית אפייה.
- מערבבים בקערה את הצימוקים, אגוזי הפקאן, הסוכר והקינמון לתערובת אחידה.
- ממלאים את התפוחים בתערובת ומפזרים את השאריות מסביב.
- יוצקים את המים על השאריות.
- אופים את התפוחים במשך כ-30 דקות עד שהם מתרככים ונצרבים קלות.
- מכינים את הקרם: שמים בבלנדר את כל המרכיבים ומקציפים לקרם סמיך.
- טועמים, ואם הקרם לא מספיק מתוק, מוסיפים סוכר לפי הטעם.
- מגישים את התפוחים עם קרם הקוקוס ושאריות המילוי מהתבנית.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מכינים את התפוחים: מוציאים את הליבה של התפוחים בעזרת חותכן מיוחד כך שנוצר חור גדול במרכז.
- מעמידים את התפוחים הנקיים בתבנית אפייה.
- מערבבים בקערה את הצימוקים, אגוזי הפקאן, הסוכר והקינמון לתערובת אחידה.
- ממלאים את התפוחים בתערובת ומפזרים את השאריות מסביב.
- יוצקים את המים על השאריות.
- אופים את התפוחים במשך כ-30 דקות עד שהם מתרככים ונצרבים קלות.
- מכינים את הקרם: שמים בבלנדר את כל המרכיבים ומקציפים לקרם סמיך.
- טועמים, ואם הקרם לא מספיק מתוק, מוסיפים סוכר לפי הטעם.
- מגישים את התפוחים עם קרם הקוקוס ושאריות המילוי מהתבנית.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן