מרק כתום משגע בעשר דקות!
מרק כתום קטיפתי בתוספת גרעיני דלעת קראנצ'יים. הכי מנחם ומושלם למזג האוויר הקר. מרק מהמם שיהפוך להיות חלק בלתי נפרד מתפריט החורף שלכם!
מרק כתום קטיפתי בתוספת גרעיני דלעת קראנצ'יים. הכי מנחם ומושלם למזג האוויר הקר. מרק מהמם שיהפוך להיות חלק בלתי נפרד מתפריט החורף שלכם!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 272.6 קק״ל 1090.3 קק״לפחמימות 50.6 גרם 202.2 גרםשומן 1.2 גרם 4.8 גרםנתרן 1654.6 מ״ג 6618.4 מ״גחלבון 6.0 גרם 23.9 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 51.1 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 138.8 מ״ג 555.1 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 1489.4 מ״ג 5957.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות273
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 272.6 קק״ל 1090.3 קק״לפחמימות 50.6 גרם 202.2 גרםשומן 1.2 גרם 4.8 גרםנתרן 1654.6 מ״ג 6618.4 מ״גחלבון 6.0 גרם 23.9 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 51.1 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 138.8 מ״ג 555.1 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 1489.4 מ״ג 5957.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״גסגור
מחפשים פתרון זריז לארוחת ערב? הנה מתכון מרק כתום טעים להפליא בעשר דקות בלבד! שילוב מושלם בין ירקות מתקתקים לשמנת. גרסה קלה ומהירה למרק הקלאסי שכולנו אוהבים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 273 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
2 בצלים בינוניים
-
500 גרם דלעתקלופה וחתוכה לקוביות
-
4 בטטות בינוניותקלופות
-
5 גזרים בינונייםקלופים
-
1 כף גדושה דבשאו לחלופין תרכיז תפוזים קפוא
-
1 כפית זרעי כוסברהטחונים
-
1 כפית מלח דק
-
1 מיכל שמנת לבישול 9%
-
1 1/2 ליטר מים פושרים
הגשה
-
2 כפות גרעיני דלעת
-
1 קורט מלח גס
אופן הכנה
- חותכים את הירקות לקוביות גסות ומעבירים לסיר.
- יוצקים מים עד לכיסוי הירקות ועוד כ-1 ס”מ מעל (בערך ליטר וחצי מים).
- מוסיפים דבש או תרכיז תפוזים, זרעי כוסברה ומלח.
- מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות מתרככים.
- טוחנים בבלנדר מוט למחית חלקה, טועמים ומתקנים.
- בקערה קטנה בצד, שומרים 2-3 כפות ממיכל השמנת המתוקה, מוסיפים את שאר השמנת למרק ומערבבים.
- להגשה מזלפים מעט שמנת, מפזרים קצת גרעיני דלעת, מלח גס ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הירקות לקוביות גסות ומעבירים לסיר.
- יוצקים מים עד לכיסוי הירקות ועוד כ-1 ס”מ מעל (בערך ליטר וחצי מים).
- מוסיפים דבש או תרכיז תפוזים, זרעי כוסברה ומלח.
- מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות מתרככים.
- טוחנים בבלנדר מוט למחית חלקה, טועמים ומתקנים.
- בקערה קטנה בצד, שומרים 2-3 כפות ממיכל השמנת המתוקה, מוסיפים את שאר השמנת למרק ומערבבים.
- להגשה מזלפים מעט שמנת, מפזרים קצת גרעיני דלעת, מלח גס ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מעולה וקל.
תודה רבה, אמירה!