רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

קרמשניט פרווה: העוגה הקלאסית בטעם מטריף לכ-ו-ל-ם

קרמשניט או "עוגת נפוליאון" היא עוגה אישית מרהיבה קלאסית שכולם מכורים אליה, והפעם גם לרגישים לחלב - קרמשינט פרווה בטעם אליפות!
קרמשניט או "עוגת נפוליאון" היא עוגה אישית מרהיבה קלאסית שכולם מכורים אליה, והפעם גם לרגישים לחלב - קרמשינט פרווה בטעם אליפות!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 4 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    614
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 614.3 קק״ל 3685.9 קק״ל
    פחמימות 53.6 גרם 321.9 גרם
    שומן 35.9 גרם 215.5 גרם
    נתרן 10.7 מ״ג 64.3 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 14.3 גרם 85.8 גרם
    כולסטרול 103.5 מ״ג 621.2 מ״ג
    סידן 15.4 מ״ג 92.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 15.0 מ״ג 90.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 4 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    614
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 614.3 קק״ל 3685.9 קק״ל
    פחמימות 53.6 גרם 321.9 גרם
    שומן 35.9 גרם 215.5 גרם
    נתרן 10.7 מ״ג 64.3 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 14.3 גרם 85.8 גרם
    כולסטרול 103.5 מ״ג 621.2 מ״ג
    סידן 15.4 מ״ג 92.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 15.0 מ״ג 90.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

קרמשניט קלאסי של שכבות בצק עלים וקרם וניל היא אחת העוגות הממכרות, ובצדק! ועכשיו סוף סוף גם צמחונים יכולים ליהנות מפרוסת קרמשניט פרווה או יותר. הקינוח מתאים גם לאירועים בהם מחפשים קינוח פרווה שכולם יאהבו.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבות העוגה

קרם

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  2. מכינים את שכבות העוגה: חותכים את הבצק בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה ל-18 מלבנים בגודל 4 על 7 ס”מ.
  3. משתדלים לעבוד זריז, כדי שהבצק לא יתחמם. אם הוא הופך פחות נוח לעבודה, מחזירים לכמה דקות למקפיא.
  4. מסדרים את מלבני הבצק בתבנית, מפזרים מעל שכבה נדיבה של אבקת סוכר, מכסים בנייר אפייה נוסף ומניחים מעל תבנית תנור נוספת שתשמש משקולת, כדי שבצק העלים לא יתרומם.

    קרמשניט פרווה 5
    טורפים בקערה את החלמונים

  5. אופים במשך 30-40 דקות, או עד שהבצק משחים יפה.
  6. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
  7. מכינים את הקרם: מכניסים לסיר את הסויה לבישול ומשחת הווניל, ומביאים לסף רתיחה.
  8. במקביל טורפים בקערה את החלמונים, הסוכר והקורנפלור לתערובת אחידה ומעט גושית (זה בסדר).
  9. עושים השוואת טמפרטורות: כשהסויה כמעט רותחת, מוסיפים חצי מהכמות לקערה וטורפים מהר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  10. מוסיפים את יתר הסויה וטורפים.

    קרמשניט פרווה 4
    מוסיפים חצי מכמות הסויה לקערת החלמונים

  11. מחזירים את תכולת הקערה לסיר וממשיכים לבשל על להבה נמוכה תוך כדי טריפה מתמדת במשך 3-4 דקות עד שהקרם מתחיל להסמיך.
  12. מוסיפים את הנטורינה ומערבבים עד שהיא נטמעת בבלילה.
  13. מעבירים את הקרם דרך מסננת לקערה.
  14. מניילנים עם ניילון נצמד על פני הקרם ומקררים לפחות 3 שעות, או עד שהוא קר לגמרי.
  15. מקציפים בקערה את הקרם והאינסטנט פודינג.
  16. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר חלק.
  17. מרכיבים את הקינוח: מניחים על צלחת הגשה שכבה ראשונה של בצק.

    קרמשניט פרווה 6
    מזלפים את הקרם על הבצק

  18. מזלפים מעל לאורך שלושה פסים של הקרם.
  19. מכסים בשכבה נוספת של הבצק ומזלפים עוד קרם.
  20. מכסים בשכבה השלישית והאחרונה של הבצק.
  21. ממשיכים כך עם יתר שכבות הבצק והקרם.
  22. שומרים את הקינוחים במקרר עד להגשה.
  23. לפני הגשה מפזרים מעל אבקת סוכר.

    קרמשניט פרווה 1
    קרמשניט פרווה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    אווה ממן

    צוין במתכון שמתאים לטבעונים וברשימת המצרכים יש חלמונים לתשומת ליבכם טבעונים לא אוכלים ביצים

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה לך על הסבת תשומת הלב, המתכון אכן מתאים לרגישים לחלב ולצמחוניים אך לא לטבעוניים.

    Avatar
    סיון שמלוב

    לא עדיין מתי שהוא אני יכין את זה

      Avatar
      מערכת Foody

      צודקת. המתכון תוקן. הוא מתאים לרגישים לחלב ולצמחונים, אך לא לטבעונים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות