-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 105.0 קק״ל 3151.0 קק״לפחמימות 19.4 גרם 580.8 גרםשומן 0.0 גרם 0.2 גרםנתרן 2.0 מ״ג 61.2 מ״גחלבון 0.6 גרם 17.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.9 מ״ג 25.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 0.7 מ״ג 21.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 12 שעות
-
קלוריות105
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 105.0 קק״ל 3151.0 קק״לפחמימות 19.4 גרם 580.8 גרםשומן 0.0 גרם 0.2 גרםנתרן 2.0 מ״ג 61.2 מ״גחלבון 0.6 גרם 17.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.9 מ״ג 25.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 0.7 מ״ג 21.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
מרשמלו קרוי על שם צמח! הידעתם? היום מייצרים את הממתק האהוב והאוורירי הזה בצורה תעשייתית ובמתכון הזה תלמדו איך לשחזר אותו בבית, ועוד בצורת לב כראוי לחג האהבה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 12 שעות | קלוריות 105 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
מסת ג'לטין
-
20 גרם אבקת ג’לטין
-
1/2 כוס מים
סירופ סוכר
-
2 כוסות סוכר לבן
-
1/2 כוס מים
-
3 טיפות צבע מאכל ורוד
אופן הכנה
- בקערת המיקסר מניחים ג’לטין ומים.
- מניחים סוכר ומים בסיר או מחבת רחבה, מערבבים עד איחוד של המים והסוכר ורק לאחר מכן מניחים את הקלחת על להבה גבוהה עד שמופיעות בועות.
- לאחר מכן מורידים את הלהבה ללהבה קטנה , ומבשלים עד שסירופ הסוכר מגיע לטמפרטורה של 115 מעלות (בשלב זה לא נוגעים ולא מערבבים את הסירופ).
- לאחר הגעת סירופ הסוכר ל- 115 מעלות מורידים מהאש.
- מחברים וו מטרפה (בלון) למיקסר ומתחילים להקציף את מסת הג’לטין במשך דקה.
- מוסיפים בזרם דק את סירופ הסוכר.
- מגבירים את מהירות המיקסר למקסימום, מוסיפים את צבע המאכל ומקציפים במשך עוד 7-10 דקות.
- המסה מוכנה כאשר הקרם נמתח בין שתי אצבעות (מבחן המרנג).
- מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר עגול.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים בעזרת ספריי שמן.
- מזלפים את קרם המרשמלו בצורת לבבות.
- משאירים את המרשמלו לייבוש בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות.
- מניחים בקערה קורנפלור ואבקת סוכר ומערבבים היטב.
- בעזרת מסננת מפדרים את אבקת הסוכר והקורנפלור מעל לבבות המרשמלו.
- מחלצים את המרשמלו בעדינות, מפדרים גם מהצד השני ומנקים עודפים.
- מניחים את המרשמלו בקופסא אטומה ושומרים בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- בקערת המיקסר מניחים ג’לטין ומים.
- מניחים סוכר ומים בסיר או מחבת רחבה, מערבבים עד איחוד של המים והסוכר ורק לאחר מכן מניחים את הקלחת על להבה גבוהה עד שמופיעות בועות.
- לאחר מכן מורידים את הלהבה ללהבה קטנה , ומבשלים עד שסירופ הסוכר מגיע לטמפרטורה של 115 מעלות (בשלב זה לא נוגעים ולא מערבבים את הסירופ).
- לאחר הגעת סירופ הסוכר ל- 115 מעלות מורידים מהאש.
- מחברים וו מטרפה (בלון) למיקסר ומתחילים להקציף את מסת הג’לטין במשך דקה.
- מוסיפים בזרם דק את סירופ הסוכר.
- מגבירים את מהירות המיקסר למקסימום, מוסיפים את צבע המאכל ומקציפים במשך עוד 7-10 דקות.
- המסה מוכנה כאשר הקרם נמתח בין שתי אצבעות (מבחן המרנג).
- מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר עגול.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים בעזרת ספריי שמן.
- מזלפים את קרם המרשמלו בצורת לבבות.
- משאירים את המרשמלו לייבוש בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות.
- מניחים בקערה קורנפלור ואבקת סוכר ומערבבים היטב.
- בעזרת מסננת מפדרים את אבקת הסוכר והקורנפלור מעל לבבות המרשמלו.
- מחלצים את המרשמלו בעדינות, מפדרים גם מהצד השני ומנקים עודפים.
- מניחים את המרשמלו בקופסא אטומה ושומרים בטמפרטורת החדר.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
איפה לייבש את המרשמלו? (בתוך קופסא/ עם מגבת מעל?
היי גלי, את קרם המרשמלו מזלפים על תבנית התנור המרופדת בנייר האפייה המשומן (ראי סעיף 10)
היי,יש אפשרו להכין בטעם פטל ווניל? אם כן, אשמח לדעת איך.
היי יעל, אין לנו מתכון כזה או הצעה להכנה כפי שאת מבקשת. אפשר להוסיף כפית תמצית וניל בשביל טעם הוניל 🙂
היה טעים והיה מדהים❤
היי שירה, איזה כיף לשמוע!