באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סינבון! מתכון ביתי וקל למאפה הקינמוני האהוב

סינבון או סינרול? בכל אופן, אנחנו כבר מכורים. מאפה השמרים האידיאלי - עם קינמון וציפוי מתקתק ומבריק של גבינת שמנת
סינבון או סינרול? בכל אופן, אנחנו כבר מכורים. מאפה השמרים האידיאלי - עם קינמון וציפוי מתקתק ומבריק של גבינת שמנת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה ו-30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 265.5 קק״ל 2655.2 קק״ל
    פחמימות 38.4 גרם 383.8 גרם
    שומן 9.7 גרם 97.3 גרם
    נתרן 188.2 מ״ג 1882.2 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 58.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 55.2 גרם
    כולסטרול 41.1 מ״ג 411.0 מ״ג
    סידן 29.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 71.0 מ״ג 709.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה ו-30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 265.5 קק״ל 2655.2 קק״ל
    פחמימות 38.4 גרם 383.8 גרם
    שומן 9.7 גרם 97.3 גרם
    נתרן 188.2 מ״ג 1882.2 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 58.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 55.2 גרם
    כולסטרול 41.1 מ״ג 411.0 מ״ג
    סידן 29.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 71.0 מ״ג 709.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור

הידעתם שלרשת המאפים האמריקאית בשם ‘סינבון’ יש כמעט אלף סניפים ברחבי העולם? אם זו לא הוכחה לכמה מושלם המאפה הזה שנראה כמו שבלול יפהפה ושחום מכוסה בגלייז מפתה, אנחנו לא יודעים מה כן!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
מערכת Foody
X

23 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מוזגים לקערה גדולה את החלב החמים מוסיפים את הסוכר, השמרים והביצה, מערבבים היטב ומניחים בצד למשך 5 דקות.
  2. מוסיפים לקערה נוספת גם את הקמח והמלח ומערבבים מעט.
  3. מאחדים בין הקמח והמלח לתערובת החלב ולשים במשך 5 דקות.
  4. מוסיפים לבצק שנוצר חצי מכמות החמאה המומסת.
  5. לשים למשך חמש דק נוספות, מכסים בשקית או ניילון נצמד ומתפיחים במשך שעה.
  6. מקמחים את משטח העבודה ועליו מרדדים את הבצק למלבן בעובי ס״מ.
  7. מברישים בשארית החמאה המומסת.
  8. מאחדים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה ומפזרים בצורה שווה על הבצק.
  9. מגלגלים לנקניק וחותכים לפרוסות בעובי 3-4 ס״מ.
  10. מחממים את הנינג’ה גריל לחום של 170 מעלות.
  11. מכניסים את שבלולי הבצק לנינג’ה גריל ואופים במשך 20 דקות.
  12. מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה קטנה, אם סמיך מדי מוסיפים מעט חלב.
  13. כשהסינבונים מוכנים, מחכים שיצטננו מעט ושופכים עליהם את הציפוי ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סינבון! מתכון ביתי וקל למאפה הקינמוני האהוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    שרון

    האם אפשר להשתמש בקמח שמרים במקום?אם כן,מה עושים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרון, פשוט מערבבים את כל המצרכים ביחד (קודם מוסיפים את המצרכים היבשים ואז את הרטובים)

      Avatar
      מערכת Foody

      11 גרם כפי שמצוין במתכון

    Avatar
    כרמי

    הי, אפשר לקבל את המתכון בכוסות ולא בגרמים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי כרמי, יש באתר מתחת לכל מתכון קישור להמרת מידות ומשקלות. תוכל להיעזר בה. בהצלחה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות