מאפה סלמון עטוף בבצק עלים: עסיסי ומפנק
סלמון לא חייב לשעמם! קבלו את הגרסה המפנקת הזו לדג המוכר עטוף בבצק מתפצח. מאפה סלמון משגע שאין מי שיצליח לסרב לתוספת ממנו
סלמון לא חייב לשעמם! קבלו את הגרסה המפנקת הזו לדג המוכר עטוף בבצק מתפצח. מאפה סלמון משגע שאין מי שיצליח לסרב לתוספת ממנו
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 763.1 קק״ל 6104.6 קק״לפחמימות 49.9 גרם 399.3 גרםשומן 45.6 גרם 364.8 גרםנתרן 265.7 מ״ג 2125.8 מ״גחלבון 35.9 גרם 286.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.1 גרםשומן רווי 17.5 גרם 140.3 גרםכולסטרול 45.6 מ״ג 365.2 מ״גסידן 28.2 מ״ג 225.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 59.3 מ״ג 474.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות763
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 763.1 קק״ל 6104.6 קק״לפחמימות 49.9 גרם 399.3 גרםשומן 45.6 גרם 364.8 גרםנתרן 265.7 מ״ג 2125.8 מ״גחלבון 35.9 גרם 286.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.1 גרםשומן רווי 17.5 גרם 140.3 גרםכולסטרול 45.6 מ״ג 365.2 מ״גסידן 28.2 מ״ג 225.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 59.3 מ״ג 474.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
דמיינו מעטפת בצק עלים פריכה שבתוכה נאפה סלמון עסיסי במרינדה: זה בדיוק מה שתקבלו לאחר שעה עבודה. קצת פחמימה, מנת חלבון ותוספת ירק כמנה שהיא ארוחה שלמה ומהממת!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 763 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
מטבל
-
1 גביע שמנת חמוצה 9%
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- שוטפים היטב את הסלמון ומוודאים שהוא נקי מעור.
- מייבשים במגבת נקייה או נייר סופג.
- מערבבים בקערה מיונז, חרדל, בזיליקום, מלח, פלפל ושום.
- מורחים את הסלמון במשרה וניתן להשאירו במקרר מספר שעות.
- פותחים חבילת בצק עלים וחותכים ממנו מלבן שגדול מעט יותר מגודל הסלמון.
- מניחים את הסלמון בצד אחד של הבצק, ובצדו השני חורצים בסכין רצועות שמגיעות כמעט עד סוף הבצק.
- מקפלים את הבצק החתוך על גבי הסלמון ומהדקים בצדדים וכך נוצרת מעין ‘רשת’ בצק מעל הדג.
- מדליקים את תנור האובן של נינג’ה בתוכנית אפייה עם פיזור חום אחיד.
- אופים את המאפה שלנו במדף 1 (התחתון ביותר), במשך ארבעים דקות בחום של 185 מעלות, (ייתכן וזמן האפייה יתארך מעט בהתאם לגודל נתח הסלמון).
- מערבבים בקערה ברוקולי עם שמן זית, מלח, פלפל ושום.
- מעבירים את הברוקולי לצד הדג לאפייה, מעלים למדף 3 ואופים במשך 15.
- ניתן להגיש את המאפה לצד שמנת חמוצה מעורבבת עם מלח, פלפל ומעט שמן זית.
אופן הכנה
- שוטפים היטב את הסלמון ומוודאים שהוא נקי מעור.
- מייבשים במגבת נקייה או נייר סופג.
- מערבבים בקערה מיונז, חרדל, בזיליקום, מלח, פלפל ושום.
- מורחים את הסלמון במשרה וניתן להשאירו במקרר מספר שעות.
- פותחים חבילת בצק עלים וחותכים ממנו מלבן שגדול מעט יותר מגודל הסלמון.
- מניחים את הסלמון בצד אחד של הבצק, ובצדו השני חורצים בסכין רצועות שמגיעות כמעט עד סוף הבצק.
- מקפלים את הבצק החתוך על גבי הסלמון ומהדקים בצדדים וכך נוצרת מעין ‘רשת’ בצק מעל הדג.
- מדליקים את תנור האובן של נינג’ה בתוכנית אפייה עם פיזור חום אחיד.
- אופים את המאפה שלנו במדף 1 (התחתון ביותר), במשך ארבעים דקות בחום של 185 מעלות, (ייתכן וזמן האפייה יתארך מעט בהתאם לגודל נתח הסלמון).
- מערבבים בקערה ברוקולי עם שמן זית, מלח, פלפל ושום.
- מעבירים את הברוקולי לצד הדג לאפייה, מעלים למדף 3 ואופים במשך 15.
- ניתן להגיש את המאפה לצד שמנת חמוצה מעורבבת עם מלח, פלפל ומעט שמן זית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן