חביטורטי: מתכון שהפך לויראלי מבית מירי כהן

חביטורטי זה מה שקורה כשמשדכים בין טורטייה לחביתה ומלא תוספות שוות. מדובר בארוחת צהריים זריזה וכיפית עם טעם של עוד
חביטורטי זה מה שקורה כשמשדכים בין טורטייה לחביתה ומלא תוספות שוות. מדובר בארוחת צהריים זריזה וכיפית עם טעם של עוד
  • מירי כהן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    768
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 768.2 קק״ל 768.2 קק״ל
    פחמימות 32.2 גרם 32.2 גרם
    שומן 55.1 גרם 55.1 גרם
    נתרן 1171.1 מ״ג 1171.1 מ״ג
    חלבון 32.2 גרם 32.2 גרם
    סיבים תזונתיים 11.0 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 11.0 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 598.3 מ״ג 598.3 מ״ג
    סידן 148.4 מ״ג 148.4 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 841.6 מ״ג 841.6 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    768
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 768.2 קק״ל 768.2 קק״ל
    פחמימות 32.2 גרם 32.2 גרם
    שומן 55.1 גרם 55.1 גרם
    נתרן 1171.1 מ״ג 1171.1 מ״ג
    חלבון 32.2 גרם 32.2 גרם
    סיבים תזונתיים 11.0 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 11.0 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 598.3 מ״ג 598.3 מ״ג
    סידן 148.4 מ״ג 148.4 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 841.6 מ״ג 841.6 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור

חביטורטי הפך להיות שמי האמצעי: המנה הזו נולדה מתוך צורך להכין ארוחה זריזה לילד רעב, ומאז השילוב של טורטיה וחביתה מככב אצלנו במטבח בהמון ווריאציות שונות, עם בשר, ירקות ושלל תוספות וממרחים שמוסיפים בסוף בשביל הגיוון. אני חושבת שהכי חשוב במטבח זה להיות יצירתיים ולדעת להשתמש בחומרי גלם שקיימים בכל בית, אז תתפרעו ותיהנו!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מירי כהן
X

14 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חביטורטי


אופן הכנה

  1. מחממים את המחבת ומוסיפים את שמן הזית.
  2. טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים מלח ופלפל.
  3. שופכים את הביצים למחבת ומחכים 30-60 שניות.
  4. מורחים את סלט המטבוחה על הטורטייה.
  5. מניחים את הטורטייה עם הצד עליו מרוח סלט המטבוחה על החביתה ואחרי 2 דקות, הופכים.
  6. מוסיפים את כל הירקות על גבי החביתה.
  7. מקפלים את הטורטייה ל-2 ומניחים על המחבת עד שהכול נמס.
  8. מניחים על צלחת וחותכים ל 3-4 משולשים.

    חביטורטי. צילום: אלון מסיקה. סטיילינג: חן סבח
    חביטורטי. צילום: אלון מסיקה. סטיילינג: חן סבח

הערות

  • ניתן להגיש בתוספת צ'ימי'צורי, קונפי שום וריבת בצל. או כל רוטב אחר שאתם אוהבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חביטורטי: מתכון שהפך לויראלי מבית מירי כהן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות