מתוק ומרענן: סביצ’ה דג לבן עם תפוחים, יוגורט ושברי אגוזים
המרענן של הקיץ שמגיע בטיסה ישירה מדרום אמריקה - סביצ'ה דג לבן עם תפוח עץ פינק ליידי, נענע, אגוזים ויוגורט עיזים לארוחה כיפית, בריאה ומהירה!
המרענן של הקיץ שמגיע בטיסה ישירה מדרום אמריקה - סביצ'ה דג לבן עם תפוח עץ פינק ליידי, נענע, אגוזים ויוגורט עיזים לארוחה כיפית, בריאה ומהירה!
- שירי עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 360.2 קק״ל 360.2 קק״לפחמימות 21.5 גרם 21.5 גרםשומן 4.2 גרם 4.2 גרםנתרן 648.9 מ״ג 648.9 מ״גחלבון 56.5 גרם 56.5 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרםשומן רווי 1.2 גרם 1.2 גרםכולסטרול 129.0 מ״ג 129.0 מ״גסידן 72.6 מ״ג 72.6 מ״גברזל 1.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 1663.4 מ״ג 1663.4 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות360
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 360.2 קק״ל 360.2 קק״לפחמימות 21.5 גרם 21.5 גרםשומן 4.2 גרם 4.2 גרםנתרן 648.9 מ״ג 648.9 מ״גחלבון 56.5 גרם 56.5 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרםשומן רווי 1.2 גרם 1.2 גרםכולסטרול 129.0 מ״ג 129.0 מ״גסידן 72.6 מ״ג 72.6 מ״גברזל 1.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 1663.4 מ״ג 1663.4 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
הגענו בדיוק לעונה, בה מתחשק לכם להכין משהו מרענן כמנה ראשונה לארוחה עם בני המשפחה, האורחים, או סתם לפינוק לעצמכם? קבלו מתכון לסביצ’ה דג לבן, עם יוגורט, תפוחים ועוד המון תוספות טעימות ומגרות במיוחד. בתיאבון!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 360 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
סביצ'ה
-
300 גרם דג לבןחתוך לקוביות של 1 ס"מ
-
1/2 תפוח עץ פינק ליידי גדולחתוך לקוביות בגודל של 1 ס"מ
-
1 מלפפון ירוק גדולפרוס לפרוסות דקות (רצוי להוציא את הליבה הרכה)
-
1 צנונית גדולהפרוסה לגפרורים
-
חופן נענע
-
חופן אגוזי לוזאו כל אגוז אחר קצוץ גס
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום גדולפרוס
-
2 כפות יוגורט עיזיםאו יוגורט יווני
אופן הכנה
- ראשית, חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- על צלחת הגשה, יוצקים שתי כפות מהיוגורט ומעל מניחים את קוביות הדג.
- מפזרים את תפוח ה’פינק ליידי’, המלפפון, הצנונית, פלפל הצ’ילי ושברי האגוזים.
- מזלפים שמן זית בנדיבות, מפזרים מלח גס ומגישים.
אופן הכנה
- ראשית, חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- על צלחת הגשה, יוצקים שתי כפות מהיוגורט ומעל מניחים את קוביות הדג.
- מפזרים את תפוח ה’פינק ליידי’, המלפפון, הצנונית, פלפל הצ’ילי ושברי האגוזים.
- מזלפים שמן זית בנדיבות, מפזרים מלח גס ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן