-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 212.3 קק״ל 3184.3 קק״לפחמימות 41.4 גרם 621.7 גרםשומן 7.0 גרם 105.7 גרםנתרן 213.8 מ״ג 3206.9 מ״גחלבון 6.3 גרם 93.8 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 22.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 9.3 גרםכולסטרול 10.1 מ״ג 151.9 מ״גסידן 9.9 מ״ג 148.1 מ״גברזל 2.6 מ״ג 39.4 מ״גאשלגן 60.4 מ״ג 905.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.3 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות212
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 212.3 קק״ל 3184.3 קק״לפחמימות 41.4 גרם 621.7 גרםשומן 7.0 גרם 105.7 גרםנתרן 213.8 מ״ג 3206.9 מ״גחלבון 6.3 גרם 93.8 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 22.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 9.3 גרםכולסטרול 10.1 מ״ג 151.9 מ״גסידן 9.9 מ״ג 148.1 מ״גברזל 2.6 מ״ג 39.4 מ״גאשלגן 60.4 מ״ג 905.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.3 מ״גסגור
מנה שהיא פתיח מושלם לארוחה שהאורחים בטוח יחכו לאכול! מקלות אספרגוס אציליים, כרוכים בבצק עלים וגבינת שמנת עשירה, שנראים מפוארים ומרשימים כל כך, שלא תאמינו שיקח לכם רק 10 דקות להכין אותם!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 212 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
מקלות אספרגוס
-
15 יחידות אספרגוסים
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
40 גרם גבינת שמנת
-
1 חלמון Mטרוף
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מרדדים את בצק העלים בעזרת מערוך ומורחים עליו את גבינת השמנת.
- חותכים את הבצק ל-15 רצועות שוות ועוטפים כל אספרגוס בחתיכת בצק עלים, כששכבת גבינת השמנת היא השכבה שנוגעת באספרגוס.
- מניחים את האספרגוסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים את האספרגוסים העטופים בחלמון הטרוף, אופים במשך 15 דקות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מרדדים את בצק העלים בעזרת מערוך ומורחים עליו את גבינת השמנת.
- חותכים את הבצק ל-15 רצועות שוות ועוטפים כל אספרגוס בחתיכת בצק עלים, כששכבת גבינת השמנת היא השכבה שנוגעת באספרגוס.
- מניחים את האספרגוסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים את האספרגוסים העטופים בחלמון הטרוף, אופים במשך 15 דקות ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן