יאללה, חתונה: מז’וז’ין מרוקאים מסרדינים פריכים ומפוארים
מנת הגמר של סמדי בומבה, שכעת בעונת העשור של מאסטר שף כולם מנסים להכין בגרסתם, בלי עומס תבלינים ועם הרבה ירק וטעם, אז למה שלא תחתנו סרדינים?
מנת הגמר של סמדי בומבה, שכעת בעונת העשור של מאסטר שף כולם מנסים להכין בגרסתם, בלי עומס תבלינים ועם הרבה ירק וטעם, אז למה שלא תחתנו סרדינים?
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 177.8 קק״ל 1777.7 קק״לפחמימות 7.3 גרם 72.7 גרםשומן 16.2 גרם 162.4 גרםנתרן 289.4 מ״ג 2893.9 מ״גחלבון 1.3 גרם 12.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 22.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.9 מ״ג 69.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 25.9 מ״ג 258.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 40 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות178
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 177.8 קק״ל 1777.7 קק״לפחמימות 7.3 גרם 72.7 גרםשומן 16.2 גרם 162.4 גרםנתרן 289.4 מ״ג 2893.9 מ״גחלבון 1.3 גרם 12.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 22.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.9 מ״ג 69.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 25.9 מ״ג 258.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״גסגור
המנה הזו היא כאילו לקחו את כל הטוב שבעולם ושמו אותו במתכון אחד! מז’וז’ין – סרדינים קטנים ועסיסיים ממולאים ומטוגנים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 178 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
סרדינים
-
20 יחידות סרדיניםנקיים, ללא קשקשים וללא ראש ואדרה
מילוי
-
1/4 כוס פטרוזיליהקצוצה דק
-
1/4 כוס כוסברהקצוצה דק
-
6 שיני שוםכתושות
-
2 כפות אריסה
-
1 כף לימון כבוש
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1/4 כפית מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
3 כפות שמן זית
ציפוי
-
1/2 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
0.125 כפית פלפל שחור טחון
טיגון
-
1/2 כוס שמן זית
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי.
- מניחים על המגש 10 סרדינים, על כל סרדין מניחים כפית גדושה מהתערובת ומעליה סרדין נוסף - זו החתונה!
- מכינים את הציפוי: מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל השחור בקערה. מהדקים היטב את שני הסרדינים יחד, מכניסים לקערת הציפוי ומצפים משני הצדדים.
- מחממים את השמן במחבת וכשהוא חם מאוד מכניסים בכל פעם כמה סרדינים לטיגון. מטגנים במשך 3 דקות מכל צד ומוציאים לצלחת עם נייר סופג - רב מגבת ג’מבו סנו סושי.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי.
- מניחים על המגש 10 סרדינים, על כל סרדין מניחים כפית גדושה מהתערובת ומעליה סרדין נוסף - זו החתונה!
- מכינים את הציפוי: מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל השחור בקערה. מהדקים היטב את שני הסרדינים יחד, מכניסים לקערת הציפוי ומצפים משני הצדדים.
- מחממים את השמן במחבת וכשהוא חם מאוד מכניסים בכל פעם כמה סרדינים לטיגון. מטגנים במשך 3 דקות מכל צד ומוציאים לצלחת עם נייר סופג - רב מגבת ג’מבו סנו סושי.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן