רקע למתחם סוגת
קאבר דסקטופ סוגת

התוספת המושלמת: מתכון לאורז ביריאני עם שקדים ומשמשים מיובשים

הפעם תביאו משהו קצת שונה לארוחת החג - קבלו באהבה מתכון לאורז ביריאני עם פיצוחים מדליקים ופירות יבשים ומתוקים
הפעם תביאו משהו קצת שונה לארוחת החג - קבלו באהבה מתכון לאורז ביריאני עם פיצוחים מדליקים ופירות יבשים ומתוקים
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.8 קק״ל 1742.6 קק״ל
    פחמימות 20.0 גרם 159.9 גרם
    שומן 12.4 גרם 98.9 גרם
    נתרן 9.4 מ״ג 75.2 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.9 מ״ג 111.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 214.3 מ״ג 1714.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.8 קק״ל 1742.6 קק״ל
    פחמימות 20.0 גרם 159.9 גרם
    שומן 12.4 גרם 98.9 גרם
    נתרן 9.4 מ״ג 75.2 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.9 מ״ג 111.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 214.3 מ״ג 1714.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

טייק אוף מושלם למנה ההודית! רחלי קרוט מפנקת אותנו עם מתכון לאורז ביריאני מעולה כל כך, שאם אתם אחראיים על התוספת בארוחת החג – תכפילו מראש כמויות, כי המנה הזו תככב! אורז בסמטי קלאסי ועדין עם משמשים מעולים שמוסיפים מתיקות למנה, תבלינים נהדרים ושקדים שנותנים קראנץ’ מצוין בכל ביס!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
רחלי קרוט
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז


אופן הכנה

  1. מחממים מעט את שמן הזית בסיר רחב ונמוך (סוטאז’) ומוסיפים את השקדים הפרוסים, המשמשים, הראס אל חנות, מקל הקינמון, מלח השום והפלפל השחור. מטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות.
  2. מוסיפים את האורז ומטגנים 2 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את המים, השמיר, הכוסברה והבצל הירוק, מערבבים ומכסים את הסיר.
  4. מבשלים את האורז על הלהבה הנמוכה ביותר 20 דקות בלי לפתוח את המכסה.
  5. מכבים את הלהבה ומשאירים את האורז מכוסה בסיר ל-10 דקות נוספות. מערבבים ומגישים חם. ניתן לפזר מעל עוד שקדים פרוסים קלויים.
אורז בריאני סוגת
אורז ביריאני טעים בטירוף. צילום: נמרוד גנישר

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    סער

    מנה עם כוסברה-לא יכולה להיות תחת כותרת של: “מנה עיקרית לכולם”! פשוט לא!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סער, תמיד אפשר להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה 🙂 כמובן שהטעם מעט משתנה

    Avatar
    מיה יעקבי

    היי, רציתי לשאול האם ניתן לוותר על המלח-שום או להחליף אותו במשהו אחר? תודה מראש

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיה, לא מומלץ כי הוא נותן טעם מיוחד ומעניין למנה, אבל ניתן להשתמש במלח

קטגוריות

אביזרים

טכניקות