סלט טאבולה מרענן בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש

דרך חדשה ונהדרת לאכול את סלט הטאבולה שלכם! סלט טאבולה בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש מעולה וקשיו שמגישים בעלי חסה!
דרך חדשה ונהדרת לאכול את סלט הטאבולה שלכם! סלט טאבולה בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש מעולה וקשיו שמגישים בעלי חסה!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 342.5 קק״ל 1370.1 קק״ל
    פחמימות 57.8 גרם 231.3 גרם
    שומן 12.3 גרם 49.3 גרם
    נתרן 277.5 מ״ג 1110.1 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 40.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 103.9 מ״ג 415.8 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 442.1 מ״ג 1768.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 342.5 קק״ל 1370.1 קק״ל
    פחמימות 57.8 גרם 231.3 גרם
    שומן 12.3 גרם 49.3 גרם
    נתרן 277.5 מ״ג 1110.1 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 40.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 103.9 מ״ג 415.8 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 442.1 מ״ג 1768.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור

כשמזרח התיכון פוגש את המזרח הרחוק נוצרים דברים מיוחדים ונדירים. כזה הוא סלט טאבולה מקומי שלובש תאילנד: הבורגול ועשבי התיבול המוכרים מתעטפים ברוטב אסיאתי פשוט וטעים ומוגשים בסירות העשויות מעלי חסה פריכים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
רון יוחננוב
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבורגול לפי הוראות היצרן ומצננים.
  2. חותכים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים את עשבי התיבול וחותכים את הפלפל החריף לטבעות. חותכים גס את הקשיו.
  3. מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.
  5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
  6. מחלקים את הסלט בין עלי החסה, מפזרים מעל את הקשיו וכמה טבעות הפלפל החריף (לא חובה) ומגישים.
סלט טאבולה אסייתי1
סלט טאבולה אסיאתי. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות