טיפ סנו סושי
כדי לקרר במהרה את הבירה או הסודה מרטיבים במים רב מגבת ג'מבו של סנו סושי ועוטפים את הבקבוק. מכניסים להקפאה כ-5 דקות ומקבלים משקה קר מאוד שעוזר לטמפורה ליצור מעטפת קריספית במיוחד.
חטיפי עוף או צ’יקן נאגטס מפנקים במיוחד שמכינים בתוספת טמפורה שהופכת אותם לפריכים ונימוחים בו זמנית. תוסיפו לזה רוטב לימוני מעולה עם תוספת ג’ינג’ר ותקבלו אחלה ארוחה, תוספת או נשנוש.
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 24 דק׳ | קלוריות 427 | כמות מנות 2 |
---|
כדי לקרר במהרה את הבירה או הסודה מרטיבים במים רב מגבת ג'מבו של סנו סושי ועוטפים את הבקבוק. מכניסים להקפאה כ-5 דקות ומקבלים משקה קר מאוד שעוזר לטמפורה ליצור מעטפת קריספית במיוחד.
שוב טיגון -לא חכמה-לא בריא
היי עדנה, באתר של מגוון של מתכונים, אפשר למצוא מתכון לכל העדפה קולינרית 🙂