בוש קאבר דסקטופ

מאפה הבשר המושלם: לחמה בעג’ין אורגינל כמו בטורקיה

הפיצה הבשרית של טורקים היא הדבר הכי טעים שתאפו - באחריות! לחמה בעג'ין מבצק נפלא שאופים עם תערובת בשר ותבלינים נהדרים
הפיצה הבשרית של טורקים היא הדבר הכי טעים שתאפו - באחריות! לחמה בעג'ין מבצק נפלא שאופים עם תערובת בשר ותבלינים נהדרים
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-23 דק׳
  • קלוריות
    1115
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1115.3 קק״ל 4461.2 קק״ל
    פחמימות 121.7 גרם 486.9 גרם
    שומן 42.5 גרם 169.8 גרם
    נתרן 2135.9 מ״ג 8543.5 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 209.1 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 40.5 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 38.4 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 125.1 מ״ג 500.3 מ״ג
    ברזל 8.8 מ״ג 35.1 מ״ג
    אשלגן 1206.2 מ״ג 4825.0 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 41.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-23 דק׳
  • קלוריות
    1115
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1115.3 קק״ל 4461.2 קק״ל
    פחמימות 121.7 גרם 486.9 גרם
    שומן 42.5 גרם 169.8 גרם
    נתרן 2135.9 מ״ג 8543.5 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 209.1 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 40.5 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 38.4 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 125.1 מ״ג 500.3 מ״ג
    ברזל 8.8 מ״ג 35.1 מ״ג
    אשלגן 1206.2 מ״ג 4825.0 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 41.3 מ״ג
    סגור

למאפה הזה יש שמות רבים, וכמו כן הרבה עדות טוענות שהוא שייך למטבח שלהן. ככה או אחרת, לחמה בעג’ין, או מעין לחם שטוח או פיצה עם תוספת בשר טחון, זה אחד הדברים הטעימים ביותר שתכינו.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קובי אדרי
X

23 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר, השמרים, השמן והמים במהירות איטית כ-8 דקות לבצק אחיד ורך.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כחצי שעה.
  3. טוחנים בפולסים במעבד מזון את הפלפל האדום, הבצל, העגבניות, והשום ומעבירים לקערה.
  4. מוסיפים לקערה את הבשר, רסק העגבניות, המלח, הפלפל השחור, הפפריקה המתוקה, הפטרוזיליה ורכז הרימונים ומערבבים.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  6. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים ופותחים כל כדור לעיגול דק ככל האפשר.
  7. מניחים על רשת התנור נייר אפייה ומסדרים עליה את העיגולים.
  8. מניחים במרכז כל עיגול כמות נדיבה מהתערובת הבשר ומשטחים. מברישים את צדדי הבצק בשמן זית, מכניסים את הרשת לתנור ואופים את המאפים 17 דקות להשחמה יפה.
  9. מגישים עם טחינה.
לחמה בעג'ון2
לחמה בעג’ין. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה הבשר המושלם: לחמה בעג’ין אורגינל כמו בטורקיה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    הילה

    אני רוצה לעשות 2 קילו כזה איך אני מכפילה כמויות? כי 4 כוסות זה יותר מחצי קילו קמח לא?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הילה, כוס קמח היא 140 גרם, כך שבמתכון יש 560 גרם קמח לבן. יכולה להכפיל אותו פי 3.5 כדי לקבל 2 ק”ג

    Avatar
    יעל לוי

    אם בטעות בשלתי את הבשר בעייתי לאפות אותו?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא יהיה בעייתי לאפות אותו, הוא פשוט יהיה במידת עשייה גבוהה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות