סמבוסק גבינה במילוי פטריות ובצל עם טריק

לא תאמינו כמה מחמאות סמבוסק הגבינה הזה הולך לגרוף בארוחה הבאה שלכם. מתכון קל, טעים ומשביע שרק תרצו להכין ממנו עוד - תהנו!
לא תאמינו כמה מחמאות סמבוסק הגבינה הזה הולך לגרוף בארוחה הבאה שלכם. מתכון קל, טעים ומשביע שרק תרצו להכין ממנו עוד - תהנו!
  • עטרה ז'ורנו
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    132
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 132.1 קק״ל 2114.2 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 278.3 גרם
    שומן 9.0 גרם 144.3 גרם
    נתרן 361.0 מ״ג 5776.1 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 154.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 25.9 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 86.1 גרם
    כולסטרול 17.4 מ״ג 278.4 מ״ג
    סידן 240.5 מ״ג 3848.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 83.0 מ״ג 1328.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 17.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    132
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 132.1 קק״ל 2114.2 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 278.3 גרם
    שומן 9.0 גרם 144.3 גרם
    נתרן 361.0 מ״ג 5776.1 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 154.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 25.9 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 86.1 גרם
    כולסטרול 17.4 מ״ג 278.4 מ״ג
    סידן 240.5 מ״ג 3848.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 83.0 מ״ג 1328.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 17.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טורטיות

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: בסיר רחב מטגנים את הבצל והפטריות כ-5 דקות עד להזהבה מלאה.
  2. מוסיפים את השמנת ומבשלים כ-3 דקות נוספות.
  3. מתבלים במלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ומערבבים היטב.
  4. מערבבים בכוס את הקורנפלור עם החלב ומוסיפים לסיר לקבלת רוטב סמיך וקטיפתי.
  5. לאחר שהרוטב מתקרר מוסיפים את הגבינה הצהובה והבולגרית ומערבבים היטב.
  6. חוצים כל טורטייה ל-2 חצאים. כל חצי מקפלים לצורת קונוס.
  7. שמים כ-2 כפות מהמילוי בקונוס, ובעזרת הדבק שהכנו מדביקים היטב את קצוות הטורטייה על מנת שלא תיפתח בזמן הטיגון.
  8. במחבת רחבה מטגנים בשמן רדוד את משולשי הטורטייה מ-2 הצדדים, כדקה מכל צד. לחילופין, אפשר לאפות את הסמבוסק 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. בתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סמבוסק גבינה במילוי פטריות ובצל עם טריק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    אביגיל

    מתכון ואוווו!!! [בטעות נלחץ לי דירוג 3 אבל הוא 5 לכל דבר!!!!]

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח מאוד לקרוא, אביגיל!

    Avatar
    שמחה בירנשטוק

    לדעתי מגיע לזה דירוג 5 אך עדיין לא ניסיתי את המתכון, אם תוכלו בבקשה למחוק את הדירוג שלי

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה שמחה!

    Avatar
    שמחה בירנשטוק

    נלחץ לי על דירוג בטעות ואני לא מצליח לשנות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות