פנקייק רשת מטריף במילוי קצפת – הטרנד ששבר את הרשת!
פנקייק רשת שכבש את המסך הקטן! פנקייק קליל מאוורר במילוי נפלא ומפנק של קצפת מתוקה, עם פירות טריים ומרעננים, רוצו להכין!
פנקייק רשת שכבש את המסך הקטן! פנקייק קליל מאוורר במילוי נפלא ומפנק של קצפת מתוקה, עם פירות טריים ומרעננים, רוצו להכין!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 517.1 קק״ל 2068.5 קק״לפחמימות 39.0 גרם 155.9 גרםשומן 29.7 גרם 119.0 גרםנתרן 100.0 מ״ג 400.2 מ״גחלבון 10.3 גרם 41.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 13.7 גרם 55.0 גרםכולסטרול 129.0 מ״ג 516.2 מ״גסידן 47.7 מ״ג 190.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 113.2 מ״ג 452.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות517
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 517.1 קק״ל 2068.5 קק״לפחמימות 39.0 גרם 155.9 גרםשומן 29.7 גרם 119.0 גרםנתרן 100.0 מ״ג 400.2 מ״גחלבון 10.3 גרם 41.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 13.7 גרם 55.0 גרםכולסטרול 129.0 מ״ג 516.2 מ״גסידן 47.7 מ״ג 190.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 113.2 מ״ג 452.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״גסגור
איזה כיף שאפשר “למכור” פנקייקים בתור ארוחת בוקר ולא רק כקינוח ששובר את הטעם אבל גם משאיר רגשות אשם. קבלו מתכון מעולה לארוחת בוקר כיפית המורכבת מפנקייקים בצורת רשת, או תחרה אם תרצו, במילוי קצפת ועם תוספת פירות בצד.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 517 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
מילוי
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
2 כפות אבקת סוכר
הגשה
-
לא חובה, לבחירתכם
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הבלילה: טורפים היטב בקערה את הביצים, החלב, השמן, הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב לבלילה אחידה בלי גושים.
- מעבירים את הבלילה לשקית זיפר סליידר סנו סושי וסוגרים. חותכים חור קטן בפינת השקית. מחממים מחבת נון-סטיק.
- מזלפים למחבת פסים לאורך ולרוחב ליצירת רשת, מבשלים כמה דקות עד שהפנקייק מזהיב מלמטה ומוציאים לצלחת.
- מכינים את הקצפת למילוי: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת, אבקת הסוכר והפודינג לקצפת יציבה.
- מעבירים את הקצפת לשקית זיפר סליידר סנו סושי וסוגרים. גוזרים את הקצה ומזלפים את הקצפת על רשת הפנקייק. מגלגלים לגליל, מקשטים בפירות ואבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבלילה: טורפים היטב בקערה את הביצים, החלב, השמן, הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב לבלילה אחידה בלי גושים.
- מעבירים את הבלילה לשקית זיפר סליידר סנו סושי וסוגרים. חותכים חור קטן בפינת השקית. מחממים מחבת נון-סטיק.
- מזלפים למחבת פסים לאורך ולרוחב ליצירת רשת, מבשלים כמה דקות עד שהפנקייק מזהיב מלמטה ומוציאים לצלחת.
- מכינים את הקצפת למילוי: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת, אבקת הסוכר והפודינג לקצפת יציבה.
- מעבירים את הקצפת לשקית זיפר סליידר סנו סושי וסוגרים. גוזרים את הקצה ומזלפים את הקצפת על רשת הפנקייק. מגלגלים לגליל, מקשטים בפירות ואבקת סוכר ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן