שילוב משמיים: עוגיות שוקולד צ’יפס עם קפה ופקאן
יצירת אמנות יפהפייה וטעימה במיוחד! קבלו מתכון קל, מהיר ומעולה להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס עם קפה ואגוזי פקאן - נהדרות לצד הקפה!
יצירת אמנות יפהפייה וטעימה במיוחד! קבלו מתכון קל, מהיר ומעולה להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס עם קפה ואגוזי פקאן - נהדרות לצד הקפה!
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.1 קק״ל 3721.0 קק״לפחמימות 22.8 גרם 502.2 גרםשומן 9.3 גרם 204.9 גרםנתרן 458.3 מ״ג 10083.7 מ״גחלבון 2.2 גרם 48.5 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 12.9 גרםשומן רווי 4.2 גרם 91.4 גרםכולסטרול 24.6 מ״ג 541.4 מ״גסידן 10.7 מ״ג 235.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 38.5 מ״ג 845.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות169
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.1 קק״ל 3721.0 קק״לפחמימות 22.8 גרם 502.2 גרםשומן 9.3 גרם 204.9 גרםנתרן 458.3 מ״ג 10083.7 מ״גחלבון 2.2 גרם 48.5 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 12.9 גרםשומן רווי 4.2 גרם 91.4 גרםכולסטרול 24.6 מ״ג 541.4 מ״גסידן 10.7 מ״ג 235.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 38.5 מ״ג 845.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.4 מ״גסגור
עוגיות שוקולד צ’יפס זה לא משהו שדורש יחסי ציבור – רוב האנשים אוהבים אותן וישמחו לטעום בכל רגע נתון. ובכל זאת אנחנו שמחים להמליץ לכם על עוגיות שוקולד צ’יפס נפלאות של נטלי לוין: פריכות, מתוקות ועם תוספת מפנקת של קפה ואגוזי פקאן.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 169 | כמות מנות 22 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם חמאה רכה
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר חוםדמררה
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפיות קפה נמסמגורען או אבקה
-
1 ביצה L
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
210גרם או 1 1/2 כוסות קמח לבן
-
200 גרם נטיפי שוקולד צ’יפסאו שוקולד מריר קצוץ
-
75 גרם אגוזי פקאןטבעיים
-
1 כף מלח גסלקישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, המלח והקפה במהירות גבוהה לתערובת במרקם קרמי רך. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת. מוסיפים את אבקת הסודה לשתייה, אבקת האפייה והקמח ומערבלים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים.
- מוסיפים כמעט את כל השוקולד צ’יפס (שומרים מעט לקישוט החלק העליון) ומערבלים עד לפיזור אחיד של חתיכות השוקולד בבצק.
- מגלגלים את הבצק לכדורים ומניחים במרווחים על גבי התבנית.
- משטחים את העוגיות בעזרת הידיים ומקשטים את החלק העליון בפקאנים, השוקולד צ’יפס והמלח.
- אופים 8-12 דקות להזהבה יפה.
- מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, המלח והקפה במהירות גבוהה לתערובת במרקם קרמי רך. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת. מוסיפים את אבקת הסודה לשתייה, אבקת האפייה והקמח ומערבלים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים.
- מוסיפים כמעט את כל השוקולד צ’יפס (שומרים מעט לקישוט החלק העליון) ומערבלים עד לפיזור אחיד של חתיכות השוקולד בבצק.
- מגלגלים את הבצק לכדורים ומניחים במרווחים על גבי התבנית.
- משטחים את העוגיות בעזרת הידיים ומקשטים את החלק העליון בפקאנים, השוקולד צ’יפס והמלח.
- אופים 8-12 דקות להזהבה יפה.
- מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן