עוגת תותים נפלאה בטעם נוסטלגי מחמישה מרכיבים בלבד
בא לכם עוגה טעימה ופשוטה שכולה טעם נוסטלגי של ילדות? נצלו את עונת התותים ותכינו את המתכון המעולה הזה של עוגת תותים תפוחה ורכה מ-5 מרכיבים בלבד
בא לכם עוגה טעימה ופשוטה שכולה טעם נוסטלגי של ילדות? נצלו את עונת התותים ותכינו את המתכון המעולה הזה של עוגת תותים תפוחה ורכה מ-5 מרכיבים בלבד
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1926.5 קק״ל 1926.5 קק״לפחמימות 317.7 גרם 317.7 גרםשומן 27.9 גרם 27.9 גרםנתרן 590.8 מ״ג 590.8 מ״גחלבון 50.3 גרם 50.3 גרםסיבים תזונתיים 14.9 גרם 14.9 גרםשומן רווי 6.3 גרם 6.3 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 214.8 מ״ג 214.8 מ״גברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 1235.7 מ״ג 1235.7 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 12 דק׳כולל שעה ו-9 דק׳
-
קלוריות1927
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1926.5 קק״ל 1926.5 קק״לפחמימות 317.7 גרם 317.7 גרםשומן 27.9 גרם 27.9 גרםנתרן 590.8 מ״ג 590.8 מ״גחלבון 50.3 גרם 50.3 גרםסיבים תזונתיים 14.9 גרם 14.9 גרםשומן רווי 6.3 גרם 6.3 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 214.8 מ״ג 214.8 מ״גברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 1235.7 מ״ג 1235.7 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 12 דק׳ | זמן כולל שעה ו-9 דק׳ | קלוריות 1927 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עוגה עגולה בקוטר 20 ס”מ.
- מקציפים את הביצים והסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון במהירות בינונית כ-3 דקות לתערובת בהירה ותפוחה.
- מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים בעדינות בעזרת מרית לבלילה חלקה.
- מוסיפים את התותים, מערבבים בעדינות ומעבירים את הבלילה לתבנית האפייה.
- אופים 30-35 דקות עד שהעוגה יציבה ומוכנה.
- מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עוגה עגולה בקוטר 20 ס”מ.
- מקציפים את הביצים והסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון במהירות בינונית כ-3 דקות לתערובת בהירה ותפוחה.
- מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים בעדינות בעזרת מרית לבלילה חלקה.
- מוסיפים את התותים, מערבבים בעדינות ומעבירים את הבלילה לתבנית האפייה.
- אופים 30-35 דקות עד שהעוגה יציבה ומוכנה.
- מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
אין שום שומן בעוגה ?
לא, אין
חוזרת על השאלה של קודמתי, האם לא צריך אבקת אפיה? זה נשמע מעניין רק מוודאת שהגבתם לשאלה הראשונה שלה
היי אוסנת, אין צורך באבקת אפייה. נשמח לשמוע איך יצא!
אבקת אפיה? התותים לא מגירים נוזלים?
לא 🙂