עוגת מלבי מטורפת בניחוח מי ורדים וציפוי קצפת ופיסטוק
עוגת מלבי נהדרת - אם אתם אוהבים טעמי מלבי, מי ורדים ופיסטוק, אתם פשוט חייבים לנסות את העוגה הזו שכולה מחווה לקינוח הים תיכוני האהוב!
עוגת מלבי נהדרת - אם אתם אוהבים טעמי מלבי, מי ורדים ופיסטוק, אתם פשוט חייבים לנסות את העוגה הזו שכולה מחווה לקינוח הים תיכוני האהוב!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4871.7 קק״ל 4871.7 קק״לפחמימות 739.5 גרם 739.5 גרםשומן 241.3 גרם 241.3 גרםנתרן 699.2 מ״ג 699.2 מ״גחלבון 78.3 גרם 78.3 גרםסיבים תזונתיים 15.8 גרם 15.8 גרםשומן רווי 133.1 גרם 133.1 גרםכולסטרול 1202.4 מ״ג 1202.4 מ״גסידן 424.8 מ״ג 424.8 מ״גברזל 12.1 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 1773.5 מ״ג 1773.5 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות4872
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4871.7 קק״ל 4871.7 קק״לפחמימות 739.5 גרם 739.5 גרםשומן 241.3 גרם 241.3 גרםנתרן 699.2 מ״ג 699.2 מ״גחלבון 78.3 גרם 78.3 גרםסיבים תזונתיים 15.8 גרם 15.8 גרםשומן רווי 133.1 גרם 133.1 גרםכולסטרול 1202.4 מ״ג 1202.4 מ״גסידן 424.8 מ״ג 424.8 מ״גברזל 12.1 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 1773.5 מ״ג 1773.5 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 4872 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת מלבי
-
180 גרם חמאה רכה
-
3 ביצים M
-
300גרם או 1 1/2 כוסות סוכר גבישי
-
350גרם או 2 1/2 כוסות קמח לבן
-
10גרם או 1 שקית אבקת אפייה
-
1 כפית תמצית וניל
-
3 כפות מי ורדיםאו 4 כפות, לפי הטעם
הגשה
-
1/2 כוס פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את החמאה, הביצים והסוכר לתערובת קרמית וחלקה יחסית. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, חלב הקוקוס, תמצית הווניל ומי הוורדים ומערבבים קלות לבלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה בתבנית ואופים כ-40 דקות עד להתייצבות העוגה. מוציאים מהתנור ומצננים.
- משטחים את הקצפת על העוגה בצורה הרצוייה, מפזרים את הפיסטוק ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את החמאה, הביצים והסוכר לתערובת קרמית וחלקה יחסית. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, חלב הקוקוס, תמצית הווניל ומי הוורדים ומערבבים קלות לבלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה בתבנית ואופים כ-40 דקות עד להתייצבות העוגה. מוציאים מהתנור ומצננים.
- משטחים את הקצפת על העוגה בצורה הרצוייה, מפזרים את הפיסטוק ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
אפשר להחליף את קרם הקוקוס במשהו אחר?
היי רותם, לקרם קוקוס מרקם ייחודי ותכונות שמתאימות למנה הזו. לכן לא ניתן להחליפו במרכיב אחר.
כתוב להקציף גם חלבונים. אין במרכיבים חלבונים לחוד
נכון, טעות שלנו, אין חלבונים, תוקן במתכון תודה רבה
אפשר להשתמש בסוכר רגיל?
אפשר