-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.2 קק״ל 2562.8 קק״לפחמימות 28.7 גרם 459.1 גרםשומן 2.3 גרם 36.5 גרםנתרן 58.2 מ״ג 930.4 מ״גחלבון 4.4 גרם 70.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 0.5 גרם 8.4 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 22.2 מ״ג 355.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 43.4 מ״ג 694.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות160
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.2 קק״ל 2562.8 קק״לפחמימות 28.7 גרם 459.1 גרםשומן 2.3 גרם 36.5 גרםנתרן 58.2 מ״ג 930.4 מ״גחלבון 4.4 גרם 70.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 0.5 גרם 8.4 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 22.2 מ״ג 355.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 43.4 מ״ג 694.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 160 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
1 ק"ג גבינה כחושה “טוב טעם”או טבורג/כנען
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
4 ביצים L
-
280גרם או 2 כוסות קמח לבן
-
10 גרם אבקת אפייה
מעטפת וטיגון
-
1/4 כוס קמח לבן
-
לטיגון עמוק
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גבינה כחושה, סוכר, סוכר וניל וביצים עד לקבלת מרקם חלק.
- מוסיפים לקערה קמח ואבקת אפייה, ומערבבים היטב.
- שמים את הקערה במקרר לחצי שעה (לא חובה).
- בצלחת שטוחה שמים קמח. מעבירים כמות של כף מתערובת הלביבה ומניחים אותה על הקמח. מקמחים מעט (כדי שיהיה לנו נוח לכדרר אותה), מכדררים בעזרת כפות הידיים את הלביבות, מועכים אותן מעט לצורת לביבה ושוב נקמח אותן משני הצדדים.
- בסיר יחסית עמוק מניחים נייר אפייה עגול, מוזגים שמן לטיגון עמוק ומחממים. מטגנים את הלביבות כשתי דקות מכל צד.
- לאחר הטיגון נפזר אבקת סוכר על הלביבות.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גבינה כחושה, סוכר, סוכר וניל וביצים עד לקבלת מרקם חלק.
- מוסיפים לקערה קמח ואבקת אפייה, ומערבבים היטב.
- שמים את הקערה במקרר לחצי שעה (לא חובה).
- בצלחת שטוחה שמים קמח. מעבירים כמות של כף מתערובת הלביבה ומניחים אותה על הקמח. מקמחים מעט (כדי שיהיה לנו נוח לכדרר אותה), מכדררים בעזרת כפות הידיים את הלביבות, מועכים אותן מעט לצורת לביבה ושוב נקמח אותן משני הצדדים.
- בסיר יחסית עמוק מניחים נייר אפייה עגול, מוזגים שמן לטיגון עמוק ומחממים. מטגנים את הלביבות כשתי דקות מכל צד.
- לאחר הטיגון נפזר אבקת סוכר על הלביבות.
הערות
- ניתן להגיש את הלביבות לצד גאנש שוקולד שווה, תותים, אוכמניות וקצפת.
הערות
- ניתן להגיש את הלביבות לצד גאנש שוקולד שווה, תותים, אוכמניות וקצפת.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
נייר אפייה בתוך הסיר טיגון ובתוכו את השמן??? הבנתי נכון?
נכון, ככה הסיר לא מתלכלך מהשמן
אפשר להשתמש בגבינה רגילה?
היי סטיב, לא ניתן להשתמש בגבינה רגילה, יש צורך בגבינה כחושה