באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

דג דניס שלם: עסיסי מבפנים ופריך מבחוץ בנינג’ה גריל

קבלו מתכון להכנת דג דניס עסיסי עם תיבול עדין של לימון, שום וכוסברה שמכינים בקלי קלות בגריל של נינג'ה - מנה עיקרית עשירה בחלבון ואומגה 3
קבלו מתכון להכנת דג דניס עסיסי עם תיבול עדין של לימון, שום וכוסברה שמכינים בקלי קלות בגריל של נינג'ה - מנה עיקרית עשירה בחלבון ואומגה 3
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    306
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 306.1 קק״ל 612.1 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 9.0 גרם
    שומן 28.8 גרם 57.6 גרם
    נתרן 1175.5 מ״ג 2351.0 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 38.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 78.1 מ״ג 156.2 מ״ג
    סידן 12.3 מ״ג 24.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 3023.8 מ״ג 6047.6 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 17.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    306
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 306.1 קק״ל 612.1 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 9.0 גרם
    שומן 28.8 גרם 57.6 גרם
    נתרן 1175.5 מ״ג 2351.0 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 38.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 78.1 מ״ג 156.2 מ״ג
    סידן 12.3 מ״ג 24.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 3023.8 מ״ג 6047.6 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 17.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
חיה טבואדה
X

15 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג דניס שלם בגריל


אופן הכנה

  1. מתקינים את פלטת הגריל במכשיר הנינג’ה גריל מקס פרו. מחליקים את הפלטה לחלק הקידמי של הבסיס עד שהיא נתפסת ולוחצים על החלק האחורי כך שתתיישב במקומה בקליק. סוגרים את המכסה.
  2. בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפ’ HI.
  3. בזמן שהמכשיר מתחמם, שוטפים את הדג היטב ומייבשים. חותכים אותו לאורך ובעזרת סכין חורצים את בשר הדג לעומק משני הצדדים.
  4. מערבבים את יתר המרכיבים בקערית ומתבלים את הדג מבחוץ, מבפנים ובין החריצים.
  5. כשהמכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את הדג מעל הגריל וסוגרים את הנינג’ה גריל למשך 20 דקות.
  6. מגישים את הדג עם פלח לימון ותוספות לפי הטעם.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג דניס שלם: עסיסי מבפנים ופריך מבחוץ בנינג’ה גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות