עוגיות חמאה מקושטות

עוגיות חמאה קלאסיות שבזכות השדרוג שלהן תוכלו להנות מזמן איכות כיפי עם הילדים שלך ולהתענג על עוגיות טעימות במיוחד
עוגיות חמאה קלאסיות שבזכות השדרוג שלהן תוכלו להנות מזמן איכות כיפי עם הילדים שלך ולהתענג על עוגיות טעימות במיוחד
  • בתיה שורק
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    100
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.7 קק״ל 3989.2 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 317.9 גרם
    שומן 4.6 גרם 184.8 גרם
    נתרן 29.7 מ״ג 1189.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 12.7 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 4.8 מ״ג 191.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 15.3 מ״ג 612.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    100
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.7 קק״ל 3989.2 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 317.9 גרם
    שומן 4.6 גרם 184.8 גרם
    נתרן 29.7 מ״ג 1189.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 12.7 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 4.8 מ״ג 191.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 15.3 מ״ג 612.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
בתיה שורק
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. מעבדים את כל מצרכי הבצק פרט לביצים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת פירורים.
  2. מוסיפים את הביצים ומעבדים אך ורק עד לקבלת גושי בצק.
  3. מחלצים את הבצק מהקערה, משטחים אותו על גבי ניילון נצמד לצורה של כדור פחוס ומקררים למשך חצי שעה.
  4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  5. חוצים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה.
  6. בעזרת קורצנים יוצרים צורות מתוקות (אפשר גם להשתמש בגלגלת ליצירת קוביות).

    עוגיות חמאה2
    קורצים צורות. צילום: רועי טהר

  7. מקשטים בתוספות שבוחרים (סוכריות, עדשים, שוקולד או כל מה שבא לכם) ומכניסים להקפאה של 10 דקות להתייצבות.
  8. אופים כ-12 דקות או עד שהעוגיות זהובות ויפות.
  9. מחלצים את העוגיות - נעזרים בקורצנים, קורצים שוב בעדינות את הצורות או עוברים עם הגלגלת בעדינות שוב על הפסים.
עוגיות חמאה1
עוגיות חמאה. צילום: רועי טהר

tip

טיפ מקרר Hisense

במקרר אופציה לפינוי מקום במקפיא לצורך הכנסת תבניות גדולות הדורשות קירור מהיר או הקפאה. החליפו למדף זכוכית - לשימוש ללא מגירות והגדלת הנפח.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות חמאה מקושטות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות