-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 576.1 קק״ל 4608.6 קק״לפחמימות 47.3 גרם 378.6 גרםשומן 36.5 גרם 292.3 גרםנתרן 452.1 מ״ג 3616.8 מ״גחלבון 15.7 גרם 125.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרםשומן רווי 17.8 גרם 142.8 גרםכולסטרול 46.4 מ״ג 371.2 מ״גסידן 149.6 מ״ג 1197.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 99.2 מ״ג 793.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות576
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 576.1 קק״ל 4608.6 קק״לפחמימות 47.3 גרם 378.6 גרםשומן 36.5 גרם 292.3 גרםנתרן 452.1 מ״ג 3616.8 מ״גחלבון 15.7 גרם 125.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרםשומן רווי 17.8 גרם 142.8 גרםכולסטרול 46.4 מ״ג 371.2 מ״גסידן 149.6 מ״ג 1197.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 99.2 מ״ג 793.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 576 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עליםמופשר על פי הוראות היצרן
-
4 כפות ממרח פסטו
-
1 קופסה גבינת מוצרלהפרוסה לפרוסות
-
1 עגבנייה גדולהפרוסה דק
-
1/2 כפית מלח גס
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 ביצה Mלהברשה
הגשה
-
1 כף חומץ בלסמי מצומצם
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פורסים את בצק העלים המופשר על משטח העבודה.
- קורצים עיגולים יחסית רחבים כדי שיהיה נוח לקפל אותם לצורה של אוזני המן.
- מניחים במרכז העיגול כפית של ממרח פסטו, מעל מניחים פרוסה של מוצרלה, פרוסה על עגבנייה, מלח ופלפל שחור גרוס ומקפלים את הצדדים לצורת משולש של אוזן המן.
- מברישים בביצה טרופה את שולי הבצק ואופים במשך כ-15-20 דקות עד להזהבה של הבצק.
- להגשה: ניתן לזלף מעל רוטב בלסמי מצומצם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פורסים את בצק העלים המופשר על משטח העבודה.
- קורצים עיגולים יחסית רחבים כדי שיהיה נוח לקפל אותם לצורה של אוזני המן.
- מניחים במרכז העיגול כפית של ממרח פסטו, מעל מניחים פרוסה של מוצרלה, פרוסה על עגבנייה, מלח ופלפל שחור גרוס ומקפלים את הצדדים לצורת משולש של אוזן המן.
- מברישים בביצה טרופה את שולי הבצק ואופים במשך כ-15-20 דקות עד להזהבה של הבצק.
- להגשה: ניתן לזלף מעל רוטב בלסמי מצומצם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן