-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 328.9 קק״ל 3289.2 קק״לפחמימות 50.2 גרם 501.6 גרםשומן 9.4 גרם 94.4 גרםנתרן 185.2 מ״ג 1851.6 מ״גחלבון 8.8 גרם 87.8 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.2 גרםשומן רווי 5.3 גרם 53.3 גרםכולסטרול 27.3 מ״ג 273.0 מ״גסידן 25.1 מ״ג 250.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 36.5 מ״ג 364.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות329
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 328.9 קק״ל 3289.2 קק״לפחמימות 50.2 גרם 501.6 גרםשומן 9.4 גרם 94.4 גרםנתרן 185.2 מ״ג 1851.6 מ״גחלבון 8.8 גרם 87.8 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.2 גרםשומן רווי 5.3 גרם 53.3 גרםכולסטרול 27.3 מ״ג 273.0 מ״גסידן 25.1 מ״ג 250.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 36.5 מ״ג 364.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 329 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח לחם
-
8 גרם שמרים יבשים
-
50 גרם סוכר לבן
-
200 גרם חלב 3%בטמפרטורת החדר
-
100 גרם שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%בטמפרטורת החדר
-
1 ביצה M
-
1/2 כפית מלח דק
מילוי
-
10 יחידות אצבעות שוקולד=
ציפוי
-
2 כפות חלב 3%
-
1 חופן סוכר גבישיאו מזרה שוקולד
אופן הכנה
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים. מוסיפים סוכר וממשיכים לערבל.
- מוסיפים לקערה חלב, ביצה ושמנת ולשים במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש את הבצק לעוד כ-5 דקות נוספות.
- מכסים את הקערה בכיסוי ניילון ומניחים לבצק לתפוח עד להכפלת נפח, כשעתיים.
- מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים.
- מרדדים כל חלק למלבן על משטח מקומח.
- חותכים פסים לאורך עד שמגיעים לאמצע המלבן.
- מורחים את החלק השלם ללא החריצים בחמאה ומניחים מעל אצבע קינדר (לרוחב).
- מגלגלים את הבצק מעל הקינדר לכיוון החלק החתוך (כמו בסרטון).
- חוזרים על הפעולה עם שאר חלקי הבצק, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים.
- מכסים בכיסוי ניילון ומניחים לתפיחה נוספת עד להכפלת נפח (בערך חצי שעה).
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מברישים את הלחמניות הממולאות במעט חלב מלמעלה, וזורים מעל גבישי סוכר או מזרה שוקולד.
- מכניסים לתנור ואופים למשך 20-25 דקות עד שהמאפים מזהיבים.
אופן הכנה
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים. מוסיפים סוכר וממשיכים לערבל.
- מוסיפים לקערה חלב, ביצה ושמנת ולשים במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש את הבצק לעוד כ-5 דקות נוספות.
- מכסים את הקערה בכיסוי ניילון ומניחים לבצק לתפוח עד להכפלת נפח, כשעתיים.
- מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים.
- מרדדים כל חלק למלבן על משטח מקומח.
- חותכים פסים לאורך עד שמגיעים לאמצע המלבן.
- מורחים את החלק השלם ללא החריצים בחמאה ומניחים מעל אצבע קינדר (לרוחב).
- מגלגלים את הבצק מעל הקינדר לכיוון החלק החתוך (כמו בסרטון).
- חוזרים על הפעולה עם שאר חלקי הבצק, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים.
- מכסים בכיסוי ניילון ומניחים לתפיחה נוספת עד להכפלת נפח (בערך חצי שעה).
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מברישים את הלחמניות הממולאות במעט חלב מלמעלה, וזורים מעל גבישי סוכר או מזרה שוקולד.
- מכניסים לתנור ואופים למשך 20-25 דקות עד שהמאפים מזהיבים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
החלב קר ?
לא, בטמפרטורת החדר, כמו שכתוב ברשימת המצרכים
תודה על המתכון. יש אפשרות להמיר את החלב למים? ואת השמנת המתוקה לצמחית?
כן, אין בעיה