סנו רקע

עוגיות חיוך סנדוויץ’ במילוי קרם

מי לא מכיר ואוהב את עוגיות הסנדוויץ׳ עם החיוך? קבלו את הגרסה הביתית והמפנקת. במקום שקית זילוף מקצועית נשתמש בשקית זיפר
מי לא מכיר ואוהב את עוגיות הסנדוויץ׳ עם החיוך? קבלו את הגרסה הביתית והמפנקת. במקום שקית זילוף מקצועית נשתמש בשקית זיפר
  • עדי מרום
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    128
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.0 קק״ל 2559.4 קק״ל
    פחמימות 12.3 גרם 246.8 גרם
    שומן 6.5 גרם 129.8 גרם
    נתרן 2.2 מ״ג 43.1 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 19.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 76.4 גרם
    כולסטרול 25.4 מ״ג 508.1 מ״ג
    סידן 5.5 מ״ג 110.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 12.4 מ״ג 247.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    128
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.0 קק״ל 2559.4 קק״ל
    פחמימות 12.3 גרם 246.8 גרם
    שומן 6.5 גרם 129.8 גרם
    נתרן 2.2 מ״ג 43.1 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 19.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 76.4 גרם
    כולסטרול 25.4 מ״ג 508.1 מ״ג
    סידן 5.5 מ״ג 110.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 12.4 מ״ג 247.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
עדי מרום
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים חמאה רכה ואבקת סוכר בקערה עד לקבלת משחה חלקה. מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהיא נטמעת.
  2. מנפים לתערובת שבקערה קמח וקורנפלור ולשים היטב עד לקבלת בצק חלק.
  3. מכסים את הקערה עם הבצק בכיסוי ניילון סנו סושי מניחים את הבצק כ-10 דקות במקרר.
  4. מכינים את הקרם: מערבבים חמאה רכה, אבקת סוכר, מחית וניל וחלב בקערה עד לקבלת משחה חלקה. מעבירים את התערובת לשקית זיפר סנו סושי ושומרים בקירור.
  5. ממשיכים עם הבצק: מניחים את הבצק בין 2 ניירות אפייה טבעי סנו סושי ומרדדים בעזרת מערוך עד לעובי 2.5 מ״מ. מעבירים את הבצק להקפאה יחד עם הניירות אפייה, למשך 10 דקות.
  6. מוציאים מהמקפיא וקורצים 40 עיגולים בקוטר 4 ס״מ. בחצי מהעוגיות יוצרים עיניים בעזרת צנטר דק ופה בעזרת קיסם. יוצרים גם גבות ואף עם שאריות הבצק ויש לנו חיוך?.
  7. מסדרים את העוגיות בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי ומעבירים למקפיא ל-10 דקות לפחות, לייצוב הבצק.
  8. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  9. מוציאים מהמקפיא ואופים כ-10 דקות עד שהן מתייצבות ומתחילות להזהיב. מוציאים ומצננים לחלוטין.
  10. ממלאים את העוגיות: גוזרים את הפינה של שקית הזיפר שבה שמרנו את הקרם ומזלפים על העוגיות החלקות. סוגרים עם העוגיות המצוירות, ליצירת סנדוויץ׳. תהנו!
עוגיות סנדוויץ'2
עוגיות חיוך סנדוויץ’. צילום: עדי מרום

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    הילה

    איך הופכים את הקרם לטעם שוקולד?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הילה, הוסיפי כפית אבקת קקאו במקום כפית מחית וניל.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיכל, במקרה הזה לא ניתן, העוגיות מבוססות על חמאה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות