-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 128.0 קק״ל 2559.4 קק״לפחמימות 12.3 גרם 246.8 גרםשומן 6.5 גרם 129.8 גרםנתרן 2.2 מ״ג 43.1 מ״גחלבון 1.0 גרם 19.8 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.4 גרםשומן רווי 3.8 גרם 76.4 גרםכולסטרול 25.4 מ״ג 508.1 מ״גסידן 5.5 מ״ג 110.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 12.4 מ״ג 247.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות128
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 128.0 קק״ל 2559.4 קק״לפחמימות 12.3 גרם 246.8 גרםשומן 6.5 גרם 129.8 גרםנתרן 2.2 מ״ג 43.1 מ״גחלבון 1.0 גרם 19.8 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.4 גרםשומן רווי 3.8 גרם 76.4 גרםכולסטרול 25.4 מ״ג 508.1 מ״גסידן 5.5 מ״ג 110.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 12.4 מ״ג 247.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 128 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
קרם
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים חמאה רכה ואבקת סוכר בקערה עד לקבלת משחה חלקה. מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהיא נטמעת.
- מנפים לתערובת שבקערה קמח וקורנפלור ולשים היטב עד לקבלת בצק חלק.
- מכסים את הקערה עם הבצק בכיסוי ניילון סנו סושי מניחים את הבצק כ-10 דקות במקרר.
- מכינים את הקרם: מערבבים חמאה רכה, אבקת סוכר, מחית וניל וחלב בקערה עד לקבלת משחה חלקה. מעבירים את התערובת לשקית זיפר סנו סושי ושומרים בקירור.
- ממשיכים עם הבצק: מניחים את הבצק בין 2 ניירות אפייה טבעי סנו סושי ומרדדים בעזרת מערוך עד לעובי 2.5 מ״מ. מעבירים את הבצק להקפאה יחד עם הניירות אפייה, למשך 10 דקות.
- מוציאים מהמקפיא וקורצים 40 עיגולים בקוטר 4 ס״מ. בחצי מהעוגיות יוצרים עיניים בעזרת צנטר דק ופה בעזרת קיסם. יוצרים גם גבות ואף עם שאריות הבצק ויש לנו חיוך?.
- מסדרים את העוגיות בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי ומעבירים למקפיא ל-10 דקות לפחות, לייצוב הבצק.
- מחממים תנור ל-175 מעלות.
- מוציאים מהמקפיא ואופים כ-10 דקות עד שהן מתייצבות ומתחילות להזהיב. מוציאים ומצננים לחלוטין.
- ממלאים את העוגיות: גוזרים את הפינה של שקית הזיפר שבה שמרנו את הקרם ומזלפים על העוגיות החלקות. סוגרים עם העוגיות המצוירות, ליצירת סנדוויץ׳. תהנו!
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים חמאה רכה ואבקת סוכר בקערה עד לקבלת משחה חלקה. מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהיא נטמעת.
- מנפים לתערובת שבקערה קמח וקורנפלור ולשים היטב עד לקבלת בצק חלק.
- מכסים את הקערה עם הבצק בכיסוי ניילון סנו סושי מניחים את הבצק כ-10 דקות במקרר.
- מכינים את הקרם: מערבבים חמאה רכה, אבקת סוכר, מחית וניל וחלב בקערה עד לקבלת משחה חלקה. מעבירים את התערובת לשקית זיפר סנו סושי ושומרים בקירור.
- ממשיכים עם הבצק: מניחים את הבצק בין 2 ניירות אפייה טבעי סנו סושי ומרדדים בעזרת מערוך עד לעובי 2.5 מ״מ. מעבירים את הבצק להקפאה יחד עם הניירות אפייה, למשך 10 דקות.
- מוציאים מהמקפיא וקורצים 40 עיגולים בקוטר 4 ס״מ. בחצי מהעוגיות יוצרים עיניים בעזרת צנטר דק ופה בעזרת קיסם. יוצרים גם גבות ואף עם שאריות הבצק ויש לנו חיוך?.
- מסדרים את העוגיות בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי ומעבירים למקפיא ל-10 דקות לפחות, לייצוב הבצק.
- מחממים תנור ל-175 מעלות.
- מוציאים מהמקפיא ואופים כ-10 דקות עד שהן מתייצבות ומתחילות להזהיב. מוציאים ומצננים לחלוטין.
- ממלאים את העוגיות: גוזרים את הפינה של שקית הזיפר שבה שמרנו את הקרם ומזלפים על העוגיות החלקות. סוגרים עם העוגיות המצוירות, ליצירת סנדוויץ׳. תהנו!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
איך הופכים את הקרם לטעם שוקולד?
היי הילה, הוסיפי כפית אבקת קקאו במקום כפית מחית וניל.
אפשר להחליף את החמאה בשמן?
היי מיכל, במקרה הזה לא ניתן, העוגיות מבוססות על חמאה