סנו רקע

סמבוסק גבינות ממכר

כשפחמימה וגבינה נפגשים זה הדבר הכי מרגש וטעים שיש! מתכון קל ופשוט להכנה של סמבוסק גבינות שלא תפסיקו להכין. בתאבון
כשפחמימה וגבינה נפגשים זה הדבר הכי מרגש וטעים שיש! מתכון קל ופשוט להכנה של סמבוסק גבינות שלא תפסיקו להכין. בתאבון
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.7 קק״ל 7255.7 קק״ל
    פחמימות 59.5 גרם 892.7 גרם
    שומן 17.9 גרם 267.9 גרם
    נתרן 944.5 מ״ג 14166.8 מ״ג
    חלבון 19.0 גרם 284.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 119.4 גרם
    כולסטרול 30.6 מ״ג 458.6 מ״ג
    סידן 86.8 מ״ג 1301.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 79.9 מ״ג 1198.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 14.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.7 קק״ל 7255.7 קק״ל
    פחמימות 59.5 גרם 892.7 גרם
    שומן 17.9 גרם 267.9 גרם
    נתרן 944.5 מ״ג 14166.8 מ״ג
    חלבון 19.0 גרם 284.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 119.4 גרם
    כולסטרול 30.6 מ״ג 458.6 מ״ג
    סידן 86.8 מ״ג 1301.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 79.9 מ״ג 1198.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 14.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
ענת אלישע
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי גבינות

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את כל מרכיבי הבצק ולשים במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ולא דביק.
  2. בעזרת כפות הידיים יוצרים כדור ומעבירים לקערה.
  3. משמנים קלות את הבצק ומכסים בכיסוי ניילון עם גומי סנו סושי.
  4. מתפיחים כשעה או עד הכפלת נפח.
  5. מכינית את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי ושומרים במקרר.
  6. לאחר שהבצק הכפיל את נפחו מחלקים אותו לכדורים במשקל 100 גרם כל אחד. מכסים את הכדורים ומתפיחים כרבע שעה.
  7. מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
  8. בעזרת מערוך מרדדים לעובי של 1 סנטימטר כדור בצק לעיגול דק. מניחים כף גדושה מתערובת הגבינות, מקפלים את הבצק לחצי עיגול ומהדקים היטב את הקצוות.
  9. טובלים את הסמבוסק בקערה עם מים מהולים בסילאן ולאחר מכן בשומשום. ממשיכים כך עם כל שאר הסמבוסקים.
  10. מניחים את הסמבוסקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי ומתפיחים שוב לרבע שעה.
  11. אופים בערך 20-25 דקות או עד הזהבה עמוקה.
סמבוסק גבינות1
סמבוסק גבינות ממכר. צילום: ענת אלישע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    נורית Bar

    האם אפשר להקפיא ? ובאיזה שלב אפשר להקפיא ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להקפיא לפני אפייה ואחרי אפייה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות