פראנוי – פטל מצופה בשוקולד לבן וחלב
תגידו להתראות לרולאפס ולקראנץ' קורנפלקס ותכירו את הטרנד החדש: פראנוי – ממתק ארגנטינאי של פטל מצופה בשוקולד לבן וחלב. מבטיחים לכם שזה הטרנד הכי טעים שהיה עד כה! כמה קל להכין את זה לבד בבית? הכי קל שבעולם! אתם חייבים לנסות
תגידו להתראות לרולאפס ולקראנץ' קורנפלקס ותכירו את הטרנד החדש: פראנוי – ממתק ארגנטינאי של פטל מצופה בשוקולד לבן וחלב. מבטיחים לכם שזה הטרנד הכי טעים שהיה עד כה! כמה קל להכין את זה לבד בבית? הכי קל שבעולם! אתם חייבים לנסות
- יעל קצב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 67.4 קק״ל 1347.8 קק״לפחמימות 5.8 גרם 116.8 גרםשומן 4.5 גרם 90.0 גרםנתרן 10.3 מ״ג 205.3 מ״גחלבון 0.5 גרם 9.8 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.7 גרםשומן רווי 2.2 גרם 43.8 גרםכולסטרול 2.7 מ״ג 54.0 מ״גסידן 11.5 מ״ג 230.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 23.7 מ״ג 474.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות67
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 67.4 קק״ל 1347.8 קק״לפחמימות 5.8 גרם 116.8 גרםשומן 4.5 גרם 90.0 גרםנתרן 10.3 מ״ג 205.3 מ״גחלבון 0.5 גרם 9.8 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.7 גרםשומן רווי 2.2 גרם 43.8 גרםכולסטרול 2.7 מ״ג 54.0 מ״גסידן 11.5 מ״ג 230.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 23.7 מ״ג 474.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 67 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 125 גרם פטל טרי
-
1חפיסה או 100 גרם שוקולד לבן
-
1חפיסה או 100 גרם שוקולד חלב
-
2 כפות שמן קנולהאו כל שמן ניטרלי
אופן הכנה
- ממיסים בפולסים במיקרוגל את את השוקולדים (כף אחת של שמן נטרלי בכל אחד מהשוקולדים).
- טובלים את הפטל בשוקולד הלבן, מצפים אותו ומכניס למקפיא לרבע שעה.
- טובלים את הפטל בשוקולד החלב ומכניסים למקפיא לעוד 10 דקות. בתיאבון!
אופן הכנה
- ממיסים בפולסים במיקרוגל את את השוקולדים (כף אחת של שמן נטרלי בכל אחד מהשוקולדים).
- טובלים את הפטל בשוקולד הלבן, מצפים אותו ומכניס למקפיא לרבע שעה.
- טובלים את הפטל בשוקולד החלב ומכניסים למקפיא לעוד 10 דקות. בתיאבון!
הערות
- יש לאחסן את הפטל המצופה במקפיא
הערות
- יש לאחסן את הפטל המצופה במקפיא
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
פטל טרי עולה הון. למה לא להנות ממנו כפי שהוא? אני דווקא חובבת שילוב של שוקולד עם פרי כשמדובר על קליפות פרי הדר, כי גם ככה זורקים את הקליפה אם לא עושים ממנה משהו. אבל פטל זה משכנתא ל100 גרם, עדיף להנות ממנו טרי
היי מלכה, זהו מתכון שמביא עוד הצעת הגשה של פטל, אפשר כמובן לאכול אותו לפי רצונך והעדפותייך האישיות 🙂
את יכולה לקנות פטל קפוא- זול יותר. יש בחנויות של דוברי רוסית
נראה ממש פשוט להכנה. אפשר לעשות אותו עם עוד פירות כמו דובדבנים, אוכמניות כחולות וכו’?
ברור!