פראנוי – פטל מצופה בשוקולד לבן וחלב

תגידו להתראות לרולאפס ולקראנץ' קורנפלקס ותכירו את הטרנד החדש: פראנוי – ממתק ארגנטינאי של פטל מצופה בשוקולד לבן וחלב. מבטיחים לכם שזה הטרנד הכי טעים שהיה עד כה! כמה קל להכין את זה לבד בבית? הכי קל שבעולם! אתם חייבים לנסות
תגידו להתראות לרולאפס ולקראנץ' קורנפלקס ותכירו את הטרנד החדש: פראנוי – ממתק ארגנטינאי של פטל מצופה בשוקולד לבן וחלב. מבטיחים לכם שזה הטרנד הכי טעים שהיה עד כה! כמה קל להכין את זה לבד בבית? הכי קל שבעולם! אתם חייבים לנסות
  • יעל קצב
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.4 קק״ל 1347.8 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 116.8 גרם
    שומן 4.5 גרם 90.0 גרם
    נתרן 10.3 מ״ג 205.3 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 9.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 43.8 גרם
    כולסטרול 2.7 מ״ג 54.0 מ״ג
    סידן 11.5 מ״ג 230.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 23.7 מ״ג 474.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.4 קק״ל 1347.8 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 116.8 גרם
    שומן 4.5 גרם 90.0 גרם
    נתרן 10.3 מ״ג 205.3 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 9.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 43.8 גרם
    כולסטרול 2.7 מ״ג 54.0 מ״ג
    סידן 11.5 מ״ג 230.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 23.7 מ״ג 474.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממיסים בפולסים במיקרוגל את את השוקולדים (כף אחת של שמן נטרלי בכל אחד מהשוקולדים).
  2. טובלים את הפטל בשוקולד הלבן, מצפים אותו ומכניס למקפיא לרבע שעה.
  3. טובלים את הפטל בשוקולד החלב ומכניסים למקפיא לעוד 10 דקות. בתיאבון!
פראנוי - פטל מצופה בשוקולד לבן וחלב1
פראנוי - פטל מצופה בשוקולד לבן וחלב. צילום: מאיה שלו

הערות

  • יש לאחסן את הפטל המצופה במקפיא
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פראנוי – פטל מצופה בשוקולד לבן וחלב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    מלכה

    פטל טרי עולה הון. למה לא להנות ממנו כפי שהוא? אני דווקא חובבת שילוב של שוקולד עם פרי כשמדובר על קליפות פרי הדר, כי גם ככה זורקים את הקליפה אם לא עושים ממנה משהו. אבל פטל זה משכנתא ל100 גרם, עדיף להנות ממנו טרי

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מלכה, זהו מתכון שמביא עוד הצעת הגשה של פטל, אפשר כמובן לאכול אותו לפי רצונך והעדפותייך האישיות 🙂

      Avatar
      יניב קריגר

      את יכולה לקנות פטל קפוא- זול יותר. יש בחנויות של דוברי רוסית

    Avatar
    מיכל וויס

    נראה ממש פשוט להכנה. אפשר לעשות אותו עם עוד פירות כמו דובדבנים, אוכמניות כחולות וכו’?

      Avatar
      מערכת Foody

      ברור!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות