פיצה הפוכה בנינג’ה גריל
ראינו את הטרנד הזה בכל מיני דרכים אבל לעשות אותו בנינג'ה עם פיצה? זו כבר יציאה חדשה! מתכון קליל וטעים של פיצה הפוכה עם טריק מגניב שאתם חייבים לנסות
ראינו את הטרנד הזה בכל מיני דרכים אבל לעשות אותו בנינג'ה עם פיצה? זו כבר יציאה חדשה! מתכון קליל וטעים של פיצה הפוכה עם טריק מגניב שאתם חייבים לנסות
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 534.2 קק״ל 2136.8 קק״לפחמימות 69.6 גרם 278.2 גרםשומן 19.2 גרם 76.7 גרםנתרן 475.9 מ״ג 1903.4 מ״גחלבון 19.9 גרם 79.7 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרםשומן רווי 7.5 גרם 30.1 גרםכולסטרול 28.3 מ״ג 113.3 מ״גסידן 291.7 מ״ג 1166.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 49.4 מ״ג 197.6 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות534
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 534.2 קק״ל 2136.8 קק״לפחמימות 69.6 גרם 278.2 גרםשומן 19.2 גרם 76.7 גרםנתרן 475.9 מ״ג 1903.4 מ״גחלבון 19.9 גרם 79.7 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרםשומן רווי 7.5 גרם 30.1 גרםכולסטרול 28.3 מ״ג 113.3 מ״גסידן 291.7 מ״ג 1166.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 49.4 מ״ג 197.6 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 534 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק פיצה מוכןומופשר
-
1/2 כוס רוטב פיצה
-
2 כוסות גבינת מוצרלהמגוררת
-
1/4 כוס דבש
-
1/4 כוס טבעות זיתים
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 10 דקות ולוחצים start\stop להתחלת חימום מראש.
- פורסים את הבצק על משטח העבודה ומורחים עליו את רוטב העגבניות בצורה אחידה.
- מניחים נייר אפייה על סלסלת הטיגון של הנינג’ה ובוזקים מעט דבש בכל על נייר אפייה על הנייר.
- מעל הדבש מפזרים את כל הגבינה באופן שווה ומכסים בבצק עם רוטב העגבניות כלפי מטה.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את סלסלת טיגון האוויר בתוך המכשיר, וסוגרים את המכסה.
- כשזה מוכן הופכים את המאפה, מוציאים בעדינות את הנייר אפייה מלמעלה, מפזרים קצת זיתים ומגישים.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 10 דקות ולוחצים start\stop להתחלת חימום מראש.
- פורסים את הבצק על משטח העבודה ומורחים עליו את רוטב העגבניות בצורה אחידה.
- מניחים נייר אפייה על סלסלת הטיגון של הנינג’ה ובוזקים מעט דבש בכל על נייר אפייה על הנייר.
- מעל הדבש מפזרים את כל הגבינה באופן שווה ומכסים בבצק עם רוטב העגבניות כלפי מטה.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את סלסלת טיגון האוויר בתוך המכשיר, וסוגרים את המכסה.
- כשזה מוכן הופכים את המאפה, מוציאים בעדינות את הנייר אפייה מלמעלה, מפזרים קצת זיתים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל שילדים יטרפו
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת ערב משפחתית
- ארוחת שבת בבוקר
- בראנץ'
- מאפים מלוחים
- מסיבת יום הולדת
- מתכוני עמים ועדות
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- נינג'ה גריל
- עולם ה- NINJA
- פיצות
- צמחוני וטבעוני