באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פיצה הפוכה בנינג’ה גריל

ראינו את הטרנד הזה בכל מיני דרכים אבל לעשות אותו בנינג'ה עם פיצה? זו כבר יציאה חדשה! מתכון קליל וטעים של פיצה הפוכה עם טריק מגניב שאתם חייבים לנסות
ראינו את הטרנד הזה בכל מיני דרכים אבל לעשות אותו בנינג'ה עם פיצה? זו כבר יציאה חדשה! מתכון קליל וטעים של פיצה הפוכה עם טריק מגניב שאתם חייבים לנסות
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    534
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 534.2 קק״ל 2136.8 קק״ל
    פחמימות 69.6 גרם 278.2 גרם
    שומן 19.2 גרם 76.7 גרם
    נתרן 475.9 מ״ג 1903.4 מ״ג
    חלבון 19.9 גרם 79.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 7.5 גרם 30.1 גרם
    כולסטרול 28.3 מ״ג 113.3 מ״ג
    סידן 291.7 מ״ג 1166.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 49.4 מ״ג 197.6 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    534
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 534.2 קק״ל 2136.8 קק״ל
    פחמימות 69.6 גרם 278.2 גרם
    שומן 19.2 גרם 76.7 גרם
    נתרן 475.9 מ״ג 1903.4 מ״ג
    חלבון 19.9 גרם 79.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 7.5 גרם 30.1 גרם
    כולסטרול 28.3 מ״ג 113.3 מ״ג
    סידן 291.7 מ״ג 1166.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 49.4 מ״ג 197.6 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
חיה טבואדה
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 10 דקות ולוחצים start\stop להתחלת חימום מראש.
  2. פורסים את הבצק על משטח העבודה ומורחים עליו את רוטב העגבניות בצורה אחידה.
  3. מניחים נייר אפייה על סלסלת הטיגון של הנינג’ה ובוזקים מעט דבש בכל על נייר אפייה על הנייר.
  4. מעל הדבש מפזרים את כל הגבינה באופן שווה ומכסים בבצק עם רוטב העגבניות כלפי מטה.
  5. כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את סלסלת טיגון האוויר בתוך המכשיר, וסוגרים את המכסה.
  6. כשזה מוכן הופכים את המאפה, מוציאים בעדינות את הנייר אפייה מלמעלה, מפזרים קצת זיתים ומגישים.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה הפוכה בנינג’ה גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות