פיצה חציל ברוטב שקשוקה פיקנטי

פיצה חציל ברוטב שקשוקה פיקנטי, ארוחת ערב קלילה, כל מה שאתם צריכים זה חציל רוטב שקשוקה מוכן וגבינות. זהו, יש לכם ארוחת ערב מושלמת
פיצה חציל ברוטב שקשוקה פיקנטי, ארוחת ערב קלילה, כל מה שאתם צריכים זה חציל רוטב שקשוקה מוכן וגבינות. זהו, יש לכם ארוחת ערב מושלמת
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.0 קק״ל 887.8 קק״ל
    פחמימות 15.7 גרם 62.7 גרם
    שומן 12.9 גרם 51.5 גרם
    נתרן 378.9 מ״ג 1515.7 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 43.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 35.4 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 21.6 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 165.7 מ״ג 662.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 443.3 מ״ג 1773.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.0 קק״ל 887.8 קק״ל
    פחמימות 15.7 גרם 62.7 גרם
    שומן 12.9 גרם 51.5 גרם
    נתרן 378.9 מ״ג 1515.7 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 43.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 35.4 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 21.6 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 165.7 מ״ג 662.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 443.3 מ״ג 1773.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
  2. חוצים את החצילים לאורך.
  3. בעזרת סכין חורצים את החלק הפנימי לאורך ולרוחב.
  4. מברישים את החצילים בשמן זית ומפזרים מלח גס. מניחים את החצילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים בתנור עד הזהבה במשך 20 דקות.
  5. מוציאים את החצילים ובעזרת כף מועכים קלות את החלק הפנימי.
  6. מורחים מעל כל חציל 3 כפות רוטב שקשוקה חריפה יד מרדכי.
  7. מוסיפים גבינת פטה ומוצרלה מגוררת ומחזירים לתנור ל5-10 דקות נוספות או עד הזהבה קלה.
  8. מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
פיצה חציל ברוטב שקשוקה חריפה1
פיצה חציל ברוטב שקשוקה חריפה1. צילום: ענת אלישע
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות