סלסילות קדאיף עם קרם מוקה
רוצים להכין קינוח מתוק שיקצור המון מחמאות? מכינים בקלות ובמהירות ביסים קטנים של סלסילות קדאיף קראנצ'יות עם קרם מוקה קטיפתי משגע
רוצים להכין קינוח מתוק שיקצור המון מחמאות? מכינים בקלות ובמהירות ביסים קטנים של סלסילות קדאיף קראנצ'יות עם קרם מוקה קטיפתי משגע
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 353.1 קק״ל 4237.6 קק״לפחמימות 33.8 גרם 406.2 גרםשומן 20.9 גרם 250.5 גרםנתרן 65.3 מ״ג 783.7 מ״גחלבון 3.5 גרם 42.1 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 33.4 גרםשומן רווי 12.8 גרם 153.8 גרםכולסטרול 48.9 מ״ג 587.0 מ״גסידן 55.8 מ״ג 669.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 188.7 מ״ג 2264.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 11.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות353
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 353.1 קק״ל 4237.6 קק״לפחמימות 33.8 גרם 406.2 גרםשומן 20.9 גרם 250.5 גרםנתרן 65.3 מ״ג 783.7 מ״גחלבון 3.5 גרם 42.1 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 33.4 גרםשומן רווי 12.8 גרם 153.8 גרםכולסטרול 48.9 מ״ג 587.0 מ״גסידן 55.8 מ״ג 669.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 188.7 מ״ג 2264.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 11.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 353 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס קדאיף
-
100 גרם חמאה
-
250 גרם שערות קדאיף
-
50גרם או 5 כפות אבקת סוכר
קרם מוקה
-
150 גרם חמאה רכה
-
50גרם או 5 כפות אבקת קקאו
-
150 גרם אבקת סוכר
-
150 גרם שוקולד מריר
-
30 מ"ל אספרסו
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב תבנית שקעים.
- ממיסים במיקרוגל את החמאה.
- מכינים את סלסילות הקדאיף: שמים את אטריות הקדאיף בקערה גדולה, יוצקים עליהן את החמאה המומסת, מוסיפים את אבקת הסוכר, ובעזרת הידיים מערבבים היטב כך שיצופו מכל הצדדים.
- מרפדים כל שקע באטריות המשומנות כך שייווצרו מעין סלסילות קטנות.
- אופים כ-10-15 דקות, עד הזהבה. מצננים כ-10 דקות ומוציאים בזהירות מהשקעים.
- מכינים את הקרם: מנפים יחד את הקקאו ואבקת הסוכר. מקציפים את החמאה במשך 30 שניות. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקקאו וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם יציב.
- ממיסים את השוקולד המריר במיקורגל.
- מוסיפים את השוקולד המומס והקפה וממשיכים להקציף עד לאיחוד החומרים. מקררים כ-20 דקות, מערבבים היטב ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
- מרכיבים את המנה: מזלפים לתוך כל סלסילה תלוליות נדיבות של הקרם, מפזרים מעל את שבבי השוקולד או פולי הקקאו ומגישים. שומרים במקרר.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב תבנית שקעים.
- ממיסים במיקרוגל את החמאה.
- מכינים את סלסילות הקדאיף: שמים את אטריות הקדאיף בקערה גדולה, יוצקים עליהן את החמאה המומסת, מוסיפים את אבקת הסוכר, ובעזרת הידיים מערבבים היטב כך שיצופו מכל הצדדים.
- מרפדים כל שקע באטריות המשומנות כך שייווצרו מעין סלסילות קטנות.
- אופים כ-10-15 דקות, עד הזהבה. מצננים כ-10 דקות ומוציאים בזהירות מהשקעים.
- מכינים את הקרם: מנפים יחד את הקקאו ואבקת הסוכר. מקציפים את החמאה במשך 30 שניות. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקקאו וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם יציב.
- ממיסים את השוקולד המריר במיקורגל.
- מוסיפים את השוקולד המומס והקפה וממשיכים להקציף עד לאיחוד החומרים. מקררים כ-20 דקות, מערבבים היטב ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
- מרכיבים את המנה: מזלפים לתוך כל סלסילה תלוליות נדיבות של הקרם, מפזרים מעל את שבבי השוקולד או פולי הקקאו ומגישים. שומרים במקרר.
צילום: שני הלוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן