עוגת שוקולד קפה חמה בתבניות אישיות
כולם כבר יודעים שהשילוב בין קפה לשוקולד הוא שילוב מנצח. קבלו מתכון של עוגת שוקולד קפה חמה עם מעטפת קריספית ותוכן רך ונוזלי
כולם כבר יודעים שהשילוב בין קפה לשוקולד הוא שילוב מנצח. קבלו מתכון של עוגת שוקולד קפה חמה עם מעטפת קריספית ותוכן רך ונוזלי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 893.3 קק״ל 3573.0 קק״לפחמימות 117.3 גרם 469.1 גרםשומן 42.8 גרם 171.2 גרםנתרן 334.1 מ״ג 1336.5 מ״גחלבון 13.7 גרם 54.7 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרםשומן רווי 12.2 גרם 48.6 גרםכולסטרול 57.7 מ״ג 230.9 מ״גסידן 246.1 מ״ג 984.4 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 615.7 מ״ג 2462.7 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות893
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 893.3 קק״ל 3573.0 קק״לפחמימות 117.3 גרם 469.1 גרםשומן 42.8 גרם 171.2 גרםנתרן 334.1 מ״ג 1336.5 מ״גחלבון 13.7 גרם 54.7 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרםשומן רווי 12.2 גרם 48.6 גרםכולסטרול 57.7 מ״ג 230.9 מ״גסידן 246.1 מ״ג 984.4 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 615.7 מ״ג 2462.7 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 893 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
4 כדורי גלידת וניל
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבניות אישיות. מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- מנפים לקערת ערבוב גדולה את המרכיבים היבשים, מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים.
- מוסיפים לקערה את החלב, השמן והאספרסו ומערבבים לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
- יוצקים את הבלילה לכלים עד 3/4 הגובה ואופים 10 דקות.
- מגישים עם כדור גלידה או אבקת סוכר.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבניות אישיות. מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- מנפים לקערת ערבוב גדולה את המרכיבים היבשים, מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים.
- מוסיפים לקערה את החלב, השמן והאספרסו ומערבבים לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
- יוצקים את הבלילה לכלים עד 3/4 הגובה ואופים 10 דקות.
- מגישים עם כדור גלידה או אבקת סוכר.
צילום: שני הלוי
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן