קינוח פרווה: עוגת גלידה קדאיף
בקיץ הזה איזה כיף לסיים את ארוחת החג עם קינוח פרווה מעולה - עוגת גלידה קדאיף עשירה וטעימה שהיא פרווה אבל הכי מרגישה חלבית. תהנו ממתכון קל וטעים
בקיץ הזה איזה כיף לסיים את ארוחת החג עם קינוח פרווה מעולה - עוגת גלידה קדאיף עשירה וטעימה שהיא פרווה אבל הכי מרגישה חלבית. תהנו ממתכון קל וטעים
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5311.6 קק״ל 5311.6 קק״לפחמימות 550.3 גרם 550.3 גרםשומן 305.6 גרם 305.6 גרםנתרן 1235.9 מ״ג 1235.9 מ״גחלבון 69.0 גרם 69.0 גרםסיבים תזונתיים 19.1 גרם 19.1 גרםשומן רווי 177.5 גרם 177.5 גרםכולסטרול 4.3 מ״ג 4.3 מ״גסידן 586.4 מ״ג 586.4 מ״גברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 1969.0 מ״ג 1969.0 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות ו-50 דק׳
-
קלוריות5312
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5311.6 קק״ל 5311.6 קק״לפחמימות 550.3 גרם 550.3 גרםשומן 305.6 גרם 305.6 גרםנתרן 1235.9 מ״ג 1235.9 מ״גחלבון 69.0 גרם 69.0 גרםסיבים תזונתיים 19.1 גרם 19.1 גרםשומן רווי 177.5 גרם 177.5 גרםכולסטרול 4.3 מ״ג 4.3 מ״גסידן 586.4 מ״ג 586.4 מ״גברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 1969.0 מ״ג 1969.0 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-50 דק׳ | קלוריות 5312 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
דיסקיות קדאיף
-
225 גרם שערות קדאיף
-
80 גרם נטורינה קוקוס
קרם
-
500 מ"ל שמנת צמחית להקצפה
-
2 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כפית מחית ונילאו תמצית וניל
שכבת פיסטוק
-
150 גרם פיסטוקים קלויים
אופן הכנה
- מכינים את דיסקיות הקדאיף: מפרידים בקערה את שיערות הקדאיף יחד עם נטורינה מומסת.
- משמנים מחבת בנטורינה.
- מניחים את הרינג (בקוטר 20) על המחבת ומפזרים פנימה את שיערות הקדאיף בצורה אחידה.
- מטגנים על להבה בינונית עד שהשוליים מוזהבים ואז הופכים בזהירות. כששני הצדדים זהובים ויפים אפשר להסיר מהמחבת.
- חוזרים על הפעולה ליצירת 2 דיסקיות קדאיף (אפשר לטגן שיערות קדאיף אקסטרא להשלמה אם יש חורים).
- מכינים את סירופ הסוכר: ממיסים את הסוכר והמים בסיר.
- מכינים את הקרם: מניחים את ממרח הקשיו בטעם גבינת שמנת בקערת המיקסר ומערבבים מעט.
- מוסיפים את אבקת הסוכר, השמנת הצמחית, פודינג הווניל ומחית הווניל ומקציפים הכל לקבלת קרם יציב.
- מניחים דיסקית קדאיף בתחתית רינג (שמונח על משטח כלשהו כמו מגש) או תבנית קפיצית בקוטר 20 ומניחים מסביב לרינג שקף (לא חובה, אפשר לחלץ גם עם מגבת ומים חמים).
- מרטיבים את הדיסקית בסירופ הסוכר בעזרת מברשת, יוצקים מחצית מהקרם על הקדאיף ומשטחים.
- שמים מעל שכבת פיסטוקים ויוצקים את יתר הקרם.
- מניחים את דיסקית הקדאיף השנייה, מהדקים מעט ובזהירות ומרטיבים בסירופ סוכר (עם מברשת, לא שופכים). מקפיאים ל-4 שעות ומחלצים מהרינג.
- מומלץ לשמור בהקפאה ולהוציא מהקפאה שעה לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מכינים את דיסקיות הקדאיף: מפרידים בקערה את שיערות הקדאיף יחד עם נטורינה מומסת.
- משמנים מחבת בנטורינה.
- מניחים את הרינג (בקוטר 20) על המחבת ומפזרים פנימה את שיערות הקדאיף בצורה אחידה.
- מטגנים על להבה בינונית עד שהשוליים מוזהבים ואז הופכים בזהירות. כששני הצדדים זהובים ויפים אפשר להסיר מהמחבת.
- חוזרים על הפעולה ליצירת 2 דיסקיות קדאיף (אפשר לטגן שיערות קדאיף אקסטרא להשלמה אם יש חורים).
- מכינים את סירופ הסוכר: ממיסים את הסוכר והמים בסיר.
- מכינים את הקרם: מניחים את ממרח הקשיו בטעם גבינת שמנת בקערת המיקסר ומערבבים מעט.
- מוסיפים את אבקת הסוכר, השמנת הצמחית, פודינג הווניל ומחית הווניל ומקציפים הכל לקבלת קרם יציב.
- מניחים דיסקית קדאיף בתחתית רינג (שמונח על משטח כלשהו כמו מגש) או תבנית קפיצית בקוטר 20 ומניחים מסביב לרינג שקף (לא חובה, אפשר לחלץ גם עם מגבת ומים חמים).
- מרטיבים את הדיסקית בסירופ הסוכר בעזרת מברשת, יוצקים מחצית מהקרם על הקדאיף ומשטחים.
- שמים מעל שכבת פיסטוקים ויוצקים את יתר הקרם.
- מניחים את דיסקית הקדאיף השנייה, מהדקים מעט ובזהירות ומרטיבים בסירופ סוכר (עם מברשת, לא שופכים). מקפיאים ל-4 שעות ומחלצים מהרינג.
- מומלץ לשמור בהקפאה ולהוציא מהקפאה שעה לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
חיפשתי את המוצר של ליב במלא חנויות גדולות ולא מצאתי. במה ניתן להחליף??
היי קרן, אין לזה ממש תחליף אם את רוצה את העוגה פרווה
אהבתי מאד את המתכון.