קינוח פרווה: עוגת גלידה קדאיף

בקיץ הזה איזה כיף לסיים את ארוחת החג עם קינוח פרווה מעולה - עוגת גלידה קדאיף עשירה וטעימה שהיא פרווה אבל הכי מרגישה חלבית. תהנו ממתכון קל וטעים
בקיץ הזה איזה כיף לסיים את ארוחת החג עם קינוח פרווה מעולה - עוגת גלידה קדאיף עשירה וטעימה שהיא פרווה אבל הכי מרגישה חלבית. תהנו ממתכון קל וטעים
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    5312
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5311.6 קק״ל 5311.6 קק״ל
    פחמימות 550.3 גרם 550.3 גרם
    שומן 305.6 גרם 305.6 גרם
    נתרן 1235.9 מ״ג 1235.9 מ״ג
    חלבון 69.0 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 19.1 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 177.5 גרם 177.5 גרם
    כולסטרול 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סידן 586.4 מ״ג 586.4 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1969.0 מ״ג 1969.0 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    5312
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5311.6 קק״ל 5311.6 קק״ל
    פחמימות 550.3 גרם 550.3 גרם
    שומן 305.6 גרם 305.6 גרם
    נתרן 1235.9 מ״ג 1235.9 מ״ג
    חלבון 69.0 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 19.1 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 177.5 גרם 177.5 גרם
    כולסטרול 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סידן 586.4 מ״ג 586.4 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1969.0 מ״ג 1969.0 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
שירן מתתיהו
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


דיסקיות קדאיף

שכבת פיסטוק

סירופ סוכר


אופן הכנה

  1. מכינים את דיסקיות הקדאיף: מפרידים בקערה את שיערות הקדאיף יחד עם נטורינה מומסת.
  2. משמנים מחבת בנטורינה.
  3. מניחים את הרינג (בקוטר 20) על המחבת ומפזרים פנימה את שיערות הקדאיף בצורה אחידה.
  4. מטגנים על להבה בינונית עד שהשוליים מוזהבים ואז הופכים בזהירות. כששני הצדדים זהובים ויפים אפשר להסיר מהמחבת.
  5. חוזרים על הפעולה ליצירת 2 דיסקיות קדאיף (אפשר לטגן שיערות קדאיף אקסטרא להשלמה אם יש חורים).
  6. מכינים את סירופ הסוכר: ממיסים את הסוכר והמים בסיר.
  7. מכינים את הקרם: מניחים את ממרח הקשיו בטעם גבינת שמנת בקערת המיקסר ומערבבים מעט.
  8. מוסיפים את אבקת הסוכר, השמנת הצמחית, פודינג הווניל ומחית הווניל ומקציפים הכל לקבלת קרם יציב.
  9. מניחים דיסקית קדאיף בתחתית רינג (שמונח על משטח כלשהו כמו מגש) או תבנית קפיצית בקוטר 20 ומניחים מסביב לרינג שקף (לא חובה, אפשר לחלץ גם עם מגבת ומים חמים).
  10. מרטיבים את הדיסקית בסירופ הסוכר בעזרת מברשת, יוצקים מחצית מהקרם על הקדאיף ומשטחים.
  11. שמים מעל שכבת פיסטוקים ויוצקים את יתר הקרם.
  12. מניחים את דיסקית הקדאיף השנייה, מהדקים מעט ובזהירות ומרטיבים בסירופ סוכר (עם מברשת, לא שופכים). מקפיאים ל-4 שעות ומחלצים מהרינג.
  13. מומלץ לשמור בהקפאה ולהוציא מהקפאה שעה לפני ההגשה.
קינוח פרווה: עוגת גלידה קדאיף
קינוח פרווה: עוגת גלידה קדאיף. צילום: שירן מתתיהו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח פרווה: עוגת גלידה קדאיף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    קרן

    חיפשתי את המוצר של ליב במלא חנויות גדולות ולא מצאתי. במה ניתן להחליף??

      Avatar
      מערכת Foody

      היי קרן, אין לזה ממש תחליף אם את רוצה את העוגה פרווה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות