בוש קאבר דסקטופ

עוגת שיש וניל שוקולד פיסטוק משגעת ומפוארת

כבר מזמן פיסטוק תפס את מקום הכבוד שלו בקינוחים שלנו - והפעם קרין גורן מפנקת עם עוגת שיש בטעמי שוקולד-וניל-פיסטוק מופלאים!
כבר מזמן פיסטוק תפס את מקום הכבוד שלו בקינוחים שלנו - והפעם קרין גורן מפנקת עם עוגת שיש בטעמי שוקולד-וניל-פיסטוק מופלאים!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    4592
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4592.3 קק״ל 4592.3 קק״ל
    פחמימות 524.4 גרם 524.4 גרם
    שומן 220.4 גרם 220.4 גרם
    נתרן 4300.5 מ״ג 4300.5 מ״ג
    חלבון 84.7 גרם 84.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 28.2 גרם 28.2 גרם
    כולסטרול 1540.8 מ״ג 1540.8 מ״ג
    סידן 471.4 מ״ג 471.4 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1164.7 מ״ג 1164.7 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    4592
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4592.3 קק״ל 4592.3 קק״ל
    פחמימות 524.4 גרם 524.4 גרם
    שומן 220.4 גרם 220.4 גרם
    נתרן 4300.5 מ״ג 4300.5 מ״ג
    חלבון 84.7 גרם 84.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 28.2 גרם 28.2 גרם
    כולסטרול 1540.8 מ״ג 1540.8 מ״ג
    סידן 471.4 מ״ג 471.4 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1164.7 מ״ג 1164.7 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור

יש עוגות שנראות מיליון דולר, אבל למעשה לא צריך להתאמץ מדי כדי להכין אותן. כזו בדיוק היא העוגה הנפלאה הזו של קרין גורן בצורת קוגלהוף, במראה שיש מרהיב ובטעמי וניל, שוקולד ופיסטוק.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


בלילת וניל

תוספת לבלילת הפיסטוק

תוספת לבלילת השוקולד

הגשה

  • ניתן לערבב עם 1-2 כפות מים לצורך יצירת זיגוג

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מכינים את הבלילה: מקציפים במיקסר את הביצים, הסוכר וסוכר הווניל לקציפה בהירה וסמיכה כמו מוס. מוסיפים את השמן במזיגה איטית תוך כדי הקצפה. מנמיכים את המהירות, מוסיפים את החלב ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים את הקמח התופח ומקציפים לאט כמה שפחות - רק עד שהגושים נעלמים.
  3. משטחים חצי מהתערובת בתבנית משומנת.
  4. מחלקים את הבלילה הנותרת לשתי קערות - לאחת מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבבים לאיחוד. לשנייה מוסיפים את הקקאו, השוקולית והשמן שערבבנו יחד קודם למשחה אחידה.
  5. מוזגים את תערובת הפיסטוק לתבנית ומעליה את תערובת השוקולד. מערבבים ממש טיפ טיפה עם שיפוד או סכין, למראה שיש.
  6. אופים 50 דקות להתייצבות. מצננים והופכים את העוגה על צלחת הגשה. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שיש וניל שוקולד פיסטוק משגעת ומפוארת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    yaelit rosen

    הי, ניראה שהמתכון לא תואם את התמונה. אם מערבבים בתוך הבלילה, איך החלק העליון לפי התמונה הוא החלק עם ממרח הפיסטוק?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יעלית, הציפוי הוא סתם להגשה, הוא לא רשום במתכון. אפשר לשפוך מעל העוגה חלב מרוכז ממותק ופיסטוקים קצוצים

    Avatar
    Lizzy Shaanan

    יש אפשרות לאפות את העוגה הזו בתבנית שהיא לא קוגלהוף

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אין בעיה, תבנית עגולה 26/28 תתאים

    Avatar
    דיקלה גבע

    היי ❤️ אם הביצים L להשאיר שש או לשים 5?

      Avatar
      מערכת Foody

      לשים 5

קטגוריות

אביזרים

טכניקות