-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 389.0 קק״ל 1555.9 קק״לפחמימות 52.9 גרם 211.5 גרםשומן 9.5 גרם 38.1 גרםנתרן 553.5 מ״ג 2214.1 מ״גחלבון 24.3 גרם 97.2 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 106.2 מ״ג 424.6 מ״גברזל 4.3 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 662.9 מ״ג 2651.6 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות389
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 389.0 קק״ל 1555.9 קק״לפחמימות 52.9 גרם 211.5 גרםשומן 9.5 גרם 38.1 גרםנתרן 553.5 מ״ג 2214.1 מ״גחלבון 24.3 גרם 97.2 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 106.2 מ״ג 424.6 מ״גברזל 4.3 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 662.9 מ״ג 2651.6 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 389 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף באננס
-
1 אננס גדול
-
300 גרם סטייק פרגיתחתוך לקוביות
-
1 כוס אורז בסמטי
-
1 1/2 כוסות מים
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
5 שיני שוםקצוצות
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
10 גבעולי אספרגוסיםחתוכים וחלוטים או אפונת שלג
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
2 כפות רוטב פונזומזרח מערב
-
1 כף סוכר דקליםמזרח מערב
-
1 כף ממרח קארי ירוקמזרח מערב
הגשה
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
-
1 חופן נענעקצוצה
-
1 חופן אגוזי קשיו קלוייםקצוצים
אופן הכנה
- מבשלים את האורז: שוטפים את האורז ומסננים. מחממים בסיר 1/2 1 כוסות מים ומוסיפים חצי כפית מלח וכף שמן. כשהמים רותחים מוסיפים את האורז. מערבבים ומכסים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות.
- חוצים את האננס לרוחב ומוציאים את התוכן בעזרת כף גדולה. חותכים את תוכן האננס לקוביות קטנות.
- מכינים את הפרגיות: בווק גדול מחממים מעט שמן. מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים על אש גבוהה תוך ערבוב. מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים היטב.
- מוסיפים את קוביות הפרגית וממשיכים להקפיץ עד להשחמה.
- מוסיפים לווק את קוביות האננס והאספרגוס ומקפיצים.
- מתבלים בצ’ילי מתוק, רוטב פונזו, סוכר דקלים ומערבבים.
- מוסיפים את האורז שבישלנו ומערבבים היטב.
- מרכיבים את המנה: ממלאים את חצאי האננס במילוי האורז והפרגית שהכנו. מקשטים עם עלי האננס.
- אופציונלי - לפזר מעל קשיו, בצל ירוק ונענע.
אופן הכנה
- מבשלים את האורז: שוטפים את האורז ומסננים. מחממים בסיר 1/2 1 כוסות מים ומוסיפים חצי כפית מלח וכף שמן. כשהמים רותחים מוסיפים את האורז. מערבבים ומכסים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות.
- חוצים את האננס לרוחב ומוציאים את התוכן בעזרת כף גדולה. חותכים את תוכן האננס לקוביות קטנות.
- מכינים את הפרגיות: בווק גדול מחממים מעט שמן. מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים על אש גבוהה תוך ערבוב. מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים היטב.
- מוסיפים את קוביות הפרגית וממשיכים להקפיץ עד להשחמה.
- מוסיפים לווק את קוביות האננס והאספרגוס ומקפיצים.
- מתבלים בצ’ילי מתוק, רוטב פונזו, סוכר דקלים ומערבבים.
- מוסיפים את האורז שבישלנו ומערבבים היטב.
- מרכיבים את המנה: ממלאים את חצאי האננס במילוי האורז והפרגית שהכנו. מקשטים עם עלי האננס.
- אופציונלי - לפזר מעל קשיו, בצל ירוק ונענע.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן