-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.6 קק״ל 1654.7 קק״לפחמימות 88.4 גרם 265.3 גרםשומן 16.6 גרם 49.8 גרםנתרן 370.6 מ״ג 1111.8 מ״גחלבון 1781.4 גרם 5344.2 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 13.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 168.8 מ״ג 506.4 מ״גסידן 23.0 מ״ג 69.0 מ״גברזל 19.7 מ״ג 59.0 מ״גאשלגן 167.4 מ״ג 502.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות552
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.6 קק״ל 1654.7 קק״לפחמימות 88.4 גרם 265.3 גרםשומן 16.6 גרם 49.8 גרםנתרן 370.6 מ״ג 1111.8 מ״גחלבון 1781.4 גרם 5344.2 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 13.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 168.8 מ״ג 506.4 מ״גסידן 23.0 מ״ג 69.0 מ״גברזל 19.7 מ״ג 59.0 מ״גאשלגן 167.4 מ״ג 502.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 552 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- שמים את הקורנפלקס במעבד מזון עד לקבלת פירורים גסים.
- חותכים את הסלמון לקוביות בינוניות.
- טובלים את קוביות הסלמון בביצה הטרופה ואז בפירורי הקורנפלקס.
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 8 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- כשהנינג’ה גריל מוכן, מניחים את נגיסי הסלמון, מרססים שמן זית וסוגרים עד שהם מוכנים.
*מגישים ומזלפים מעל מעט דבש עם קורט מלח.
אופן הכנה
- שמים את הקורנפלקס במעבד מזון עד לקבלת פירורים גסים.
- חותכים את הסלמון לקוביות בינוניות.
- טובלים את קוביות הסלמון בביצה הטרופה ואז בפירורי הקורנפלקס.
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 8 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- כשהנינג’ה גריל מוכן, מניחים את נגיסי הסלמון, מרססים שמן זית וסוגרים עד שהם מוכנים.
*מגישים ומזלפים מעל מעט דבש עם קורט מלח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן