-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 413.4 קק״ל 2066.9 קק״לפחמימות 10.2 גרם 51.0 גרםשומן 26.5 גרם 132.6 גרםנתרן 957.2 מ״ג 4785.9 מ״גחלבון 25.1 גרם 125.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.4 גרם 72.0 גרםכולסטרול 345.9 מ״ג 1729.3 מ״גסידן 370.0 מ״ג 1849.9 מ״גברזל 1.1 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 139.5 מ״ג 697.7 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות413
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 413.4 קק״ל 2066.9 קק״לפחמימות 10.2 גרם 51.0 גרםשומן 26.5 גרם 132.6 גרםנתרן 957.2 מ״ג 4785.9 מ״גחלבון 25.1 גרם 125.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.4 גרם 72.0 גרםכולסטרול 345.9 מ״ג 1729.3 מ״גסידן 370.0 מ״ג 1849.9 מ״גברזל 1.1 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 139.5 מ״ג 697.7 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 11.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 413 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
דפי אורז
-
1/2 חבילה דפי אורזמזרח מערב
-
1/3 כוס רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כוס מים
-
6 ביצים Mאחת לבלילה עם הסויה והמים ו-6 לחצ'פורי
מילוי
-
100 גרם גבינת קשקבלמגוררת
-
100 גרם גבינת שמנת
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
100 גרם גבינה בולגרית 16%מפוררת
ציפוי
-
מזרח מערב
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מערבבים בקערה את מרכיבי המילוי לתערובת גבינות אחידה.
- בקערה רחבה (אליה יכולים להיכנס דפי האורז) מערבבים את הסויה, המים וביצה אחת.
- טובלים את דפי האורז בבלילה ומסדרים על משטח עבודה (אפשר לעשות עם שני דפי אורז או ארבעה, לפי העדפה אישית).
- מסדרים מהמלית במרכז דפי האורז, מגלגלים בצדדים, ומהדקים בקצוות כמו שמודגם בסרטון.
- מסדרים בתבנית, מפזרים מעט שומשום, ואופים בתנור במשך 20 דקות.
- מוציאים כעבור 20 דקות, מסדרים גומה קטנה במרכז החצ׳פורי ושופכים פנימה ביצה (במידה ויצא לכם חצ׳פורי קטן, אין חובה לשים ביצה שלמה ואפשר לשים רק את החלמון (או עם מעט חלבון) ומעבירים חזרה לתנור למשך 5-6 דקות נוספות (ולפי ההעדפה אישית של רמת מוכנות החלמון). מוציאים ומגישים חם, בתאבון.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מערבבים בקערה את מרכיבי המילוי לתערובת גבינות אחידה.
- בקערה רחבה (אליה יכולים להיכנס דפי האורז) מערבבים את הסויה, המים וביצה אחת.
- טובלים את דפי האורז בבלילה ומסדרים על משטח עבודה (אפשר לעשות עם שני דפי אורז או ארבעה, לפי העדפה אישית).
- מסדרים מהמלית במרכז דפי האורז, מגלגלים בצדדים, ומהדקים בקצוות כמו שמודגם בסרטון.
- מסדרים בתבנית, מפזרים מעט שומשום, ואופים בתנור במשך 20 דקות.
- מוציאים כעבור 20 דקות, מסדרים גומה קטנה במרכז החצ׳פורי ושופכים פנימה ביצה (במידה ויצא לכם חצ׳פורי קטן, אין חובה לשים ביצה שלמה ואפשר לשים רק את החלמון (או עם מעט חלבון) ומעבירים חזרה לתנור למשך 5-6 דקות נוספות (ולפי ההעדפה אישית של רמת מוכנות החלמון). מוציאים ומגישים חם, בתאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן