-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 760.5 קק״ל 3042.0 קק״לפחמימות 60.5 גרם 242.2 גרםשומן 33.1 גרם 132.5 גרםנתרן 2067.8 מ״ג 8271.0 מ״גחלבון 49.8 גרם 199.0 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.4 גרםשומן רווי 7.6 גרם 30.3 גרםכולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״גסידן 137.8 מ״ג 551.1 מ״גברזל 8.6 מ״ג 34.5 מ״גאשלגן 1515.3 מ״ג 6061.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות761
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 760.5 קק״ל 3042.0 קק״לפחמימות 60.5 גרם 242.2 גרםשומן 33.1 גרם 132.5 גרםנתרן 2067.8 מ״ג 8271.0 מ״גחלבון 49.8 גרם 199.0 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.4 גרםשומן רווי 7.6 גרם 30.3 גרםכולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״גסידן 137.8 מ״ג 551.1 מ״גברזל 8.6 מ״ג 34.5 מ״גאשלגן 1515.3 מ״ג 6061.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 761 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבשיל
-
1 ק"ג אסאדו
-
1 בצל גדולקצוץ
-
1 גבעול כרישהפרוסה לטבעות
-
4 יחידות ארטישוקים ירושלמיםקלוף
-
2 שומרים בינונייםחתוך לרבעים
-
2 ראשי שום
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות דבש
-
1/4 כוס מיץ לימוןמלימון שלם אחד
-
1 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
1/2 כוס שעועית לוביהמושרית 12 שעות
-
1/2 כוס גרגירי חומוס יבשיםמושרים 12 שעות
-
1 ליטר מים רותחים
הגשה
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
אופן הכנה
- צורבים את הבשר בסיר רחב (סוטאז’) בשמן זית ומעבירים לקערה.
- באותו סיר מטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים לסיר את הכרישה, הארטישוק הירושלמי, השומר, השום והבשר.
- מזלפים את הדבש ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
- את הלוביה והחומוס מעבירים לשקיות בד לבישול וקושרים בקצוות, כל קיטניה בנפרד, ומוסיפים אותם לסיר
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, ממשיכים לבשל על אש נמוכה לשעה עד שעה וחצי עד שהבשר ממש רך.
- פותחים את שקיות הבד ומגישים את הסיר כמו שהוא. בתאבון
אופן הכנה
- צורבים את הבשר בסיר רחב (סוטאז’) בשמן זית ומעבירים לקערה.
- באותו סיר מטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים לסיר את הכרישה, הארטישוק הירושלמי, השומר, השום והבשר.
- מזלפים את הדבש ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
- את הלוביה והחומוס מעבירים לשקיות בד לבישול וקושרים בקצוות, כל קיטניה בנפרד, ומוסיפים אותם לסיר
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, ממשיכים לבשל על אש נמוכה לשעה עד שעה וחצי עד שהבשר ממש רך.
- פותחים את שקיות הבד ומגישים את הסיר כמו שהוא. בתאבון
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן