סנו רקע

אסאדו עם ירקות שורש, לוביה וחומוס

אין מתאים מאסאדו לתבשיל חורפי עם טעמים עמוקים כשלא רוצים לחכות לילה שלם של בישול - אסאדו עם ירקות שורש, לוביה וחומוס
אין מתאים מאסאדו לתבשיל חורפי עם טעמים עמוקים כשלא רוצים לחכות לילה שלם של בישול - אסאדו עם ירקות שורש, לוביה וחומוס
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    761
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 760.5 קק״ל 3042.0 קק״ל
    פחמימות 60.5 גרם 242.2 גרם
    שומן 33.1 גרם 132.5 גרם
    נתרן 2067.8 מ״ג 8271.0 מ״ג
    חלבון 49.8 גרם 199.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.4 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 30.3 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 137.8 מ״ג 551.1 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 34.5 מ״ג
    אשלגן 1515.3 מ״ג 6061.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    761
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 760.5 קק״ל 3042.0 קק״ל
    פחמימות 60.5 גרם 242.2 גרם
    שומן 33.1 גרם 132.5 גרם
    נתרן 2067.8 מ״ג 8271.0 מ״ג
    חלבון 49.8 גרם 199.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.4 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 30.3 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 137.8 מ״ג 551.1 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 34.5 מ״ג
    אשלגן 1515.3 מ״ג 6061.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תבשיל

הגשה


אופן הכנה

  1. צורבים את הבשר בסיר רחב (סוטאז’) בשמן זית ומעבירים לקערה.
  2. באותו סיר מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  3. מוסיפים לסיר את הכרישה, הארטישוק הירושלמי, השומר, השום והבשר.
  4. מזלפים את הדבש ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
  5. את הלוביה והחומוס מעבירים לשקיות בד לבישול וקושרים בקצוות, כל קיטניה בנפרד, ומוסיפים אותם לסיר
  6. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, ממשיכים לבשל על אש נמוכה לשעה עד שעה וחצי עד שהבשר ממש רך.
  7. פותחים את שקיות הבד ומגישים את הסיר כמו שהוא. בתאבון
צלי בקר עם ירקות שורש, לוביה וחומוס
אסאדו עם ירקות שורש, לוביה וחומוס. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות