-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 414.1 קק״ל 4141.2 קק״לפחמימות 45.9 גרם 458.9 גרםשומן 22.8 גרם 228.0 גרםנתרן 17.1 מ״ג 170.6 מ״גחלבון 6.4 גרם 64.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.6 גרםשומן רווי 11.2 גרם 111.8 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 3.0 מ״ג 30.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 7.7 מ״ג 76.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 25 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות414
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 414.1 קק״ל 4141.2 קק״לפחמימות 45.9 גרם 458.9 גרםשומן 22.8 גרם 228.0 גרםנתרן 17.1 מ״ג 170.6 מ״גחלבון 6.4 גרם 64.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.6 גרםשומן רווי 11.2 גרם 111.8 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 3.0 מ״ג 30.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 7.7 מ״ג 76.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 414 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עליםמופשר ע"פ הוראות היצרן
-
3 תפוחי עץ פינק ליידי בינונייםאו תפוח עץ סמיט
-
1 ביצה Mלהברשה
-
4 כפות סוכר לבן
-
2 כפיות קינמון טחון
-
10 יחידות אוכמניות טריות
אופן הכנה
- שוטפים היטב את התפוחים, מוציאים את ליבת הגרעינים של כל תפוח ופורסים אותם לפרוסות דקות (אם לא משתמשים מיד מומלץ לסחוט על פרוסות התפוחים מעט מיץ לימון/תפוז על מנת למנוע השחרה).
- מפזרים מעט קמח על משטח עבודה, מניחים את בצק העלים (המופשר ע”פ הוראות היצרן) על גבי משטח העבודה המקומח, מרדדים מעט את הבצק (לא חובה).
- חותכים את הבצק לריבועים שווים של 4 ס״מ x 4 ס״מ, קורצים בכל פינה של ריבוע חריצים, מניחים פרוסת תפוח במרכז הריבוע ומושכים את הקצוות למרכז ריבוע בצק העלים, איפה שיש את החור בפרוסת התפוח (מודגם בסרטון).
- מערבבים בקערה את הקינמון והסוכר.
- שוברים את הביצה לקערה קטנה וטורפים היטב, מורחים את המאפים בביצה הטרופה, מפזרים מעט מתערובת הסוכר והקינמון. מניחים במרכז כל מאפה אוכמנייה.
- אופים בנינג׳ה גריל, מצב טיגון אוויר, על חום של 180 מעלות למשך 20 דקות, ועד שהמאפים מקבלים גוון זהוב ויפה. מגישים ובתאבון.
אופן הכנה
- שוטפים היטב את התפוחים, מוציאים את ליבת הגרעינים של כל תפוח ופורסים אותם לפרוסות דקות (אם לא משתמשים מיד מומלץ לסחוט על פרוסות התפוחים מעט מיץ לימון/תפוז על מנת למנוע השחרה).
- מפזרים מעט קמח על משטח עבודה, מניחים את בצק העלים (המופשר ע”פ הוראות היצרן) על גבי משטח העבודה המקומח, מרדדים מעט את הבצק (לא חובה).
- חותכים את הבצק לריבועים שווים של 4 ס״מ x 4 ס״מ, קורצים בכל פינה של ריבוע חריצים, מניחים פרוסת תפוח במרכז הריבוע ומושכים את הקצוות למרכז ריבוע בצק העלים, איפה שיש את החור בפרוסת התפוח (מודגם בסרטון).
- מערבבים בקערה את הקינמון והסוכר.
- שוברים את הביצה לקערה קטנה וטורפים היטב, מורחים את המאפים בביצה הטרופה, מפזרים מעט מתערובת הסוכר והקינמון. מניחים במרכז כל מאפה אוכמנייה.
- אופים בנינג׳ה גריל, מצב טיגון אוויר, על חום של 180 מעלות למשך 20 דקות, ועד שהמאפים מקבלים גוון זהוב ויפה. מגישים ובתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן