אטריות אודון מוקפצות עם פטריות
אטריות אודון מוקפצות עם פטריות - מנה עשירה בטעמים אסייתיים, עם פטריות שונות ובצל ירוק, עם רוטב משגע, תכינו ותרגישו בטיול למזרח הרחוק
אטריות אודון מוקפצות עם פטריות - מנה עשירה בטעמים אסייתיים, עם פטריות שונות ובצל ירוק, עם רוטב משגע, תכינו ותרגישו בטיול למזרח הרחוק
- מיטל פלדמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 226.6 קק״ל 453.1 קק״לפחמימות 12.6 גרם 25.1 גרםשומן 18.4 גרם 36.7 גרםנתרן 153.7 מ״ג 307.3 מ״גחלבון 6.5 גרם 13.1 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרםשומן רווי 2.7 גרם 5.3 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 0.5 מ״גסידן 13.1 מ״ג 26.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 215.7 מ״ג 431.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות227
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 226.6 קק״ל 453.1 קק״לפחמימות 12.6 גרם 25.1 גרםשומן 18.4 גרם 36.7 גרםנתרן 153.7 מ״ג 307.3 מ״גחלבון 6.5 גרם 13.1 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרםשומן רווי 2.7 גרם 5.3 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 0.5 מ״גסידן 13.1 מ״ג 26.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 215.7 מ״ג 431.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 227 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה אטריות אודוןמזרח מערב
-
1 חופן פטריות שימג’יפרוסות
-
1 חבילה פטריות מלך היעראו פטריית פורטבלו, פרוסות
-
1 ראש כרוב סיניקצוץ
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
-
2 שיני שוםקצוץ
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
רוטב
-
1 כף רוטב פטריות הוי סטירמזרח מערב
-
3 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כף חמאת בוטנים חלקה
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מוסיפים אטריות אודון לסיר עם מים רותחים - מבשלים כ-10 דקות עד להתרככות ומסננים.
- מערבבים יחד את המרכיבים של הרוטב בקערה ומניחים בצד.
- מוזגים לווק מעט שמן שומשום ומטגנים שום קצוץ ובצל ירוק כ-15 שניות.
- מוסיפים פטריות ומטגנים עד להתרככות.
- מוסיפים אטריות אודון מבושלות, מוזגים את הרוטב ומקפיצים קלות.
- מוסיפים כרוב סיני קצוץ ומערבבים.
- שמים בצלחת, מקשטים בבצל ירוק קצוץ ומגישים.
אופן הכנה
- מוסיפים אטריות אודון לסיר עם מים רותחים - מבשלים כ-10 דקות עד להתרככות ומסננים.
- מערבבים יחד את המרכיבים של הרוטב בקערה ומניחים בצד.
- מוזגים לווק מעט שמן שומשום ומטגנים שום קצוץ ובצל ירוק כ-15 שניות.
- מוסיפים פטריות ומטגנים עד להתרככות.
- מוסיפים אטריות אודון מבושלות, מוזגים את הרוטב ומקפיצים קלות.
- מוסיפים כרוב סיני קצוץ ומערבבים.
- שמים בצלחת, מקשטים בבצל ירוק קצוץ ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן