סנו רקע

פיצה מפוצצת חלבון מבצק טונה מפתיע במיוחד

פיצה משגעת עם המון חלבון מבצק טונה - אופים את הבסיס העשיר בטעמים, מוסיפים רוטב, מוצרלה ותוספות שאוהבים, אופים וזוללים
פיצה משגעת עם המון חלבון מבצק טונה - אופים את הבסיס העשיר בטעמים, מוסיפים רוטב, מוצרלה ותוספות שאוהבים, אופים וזוללים
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.7 קק״ל 1093.5 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 28.3 גרם
    שומן 7.0 גרם 55.9 גרם
    נתרן 617.7 מ״ג 4941.3 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 123.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 24.0 גרם
    כולסטרול 88.6 מ״ג 708.9 מ״ג
    סידן 215.6 מ״ג 1725.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 208.6 מ״ג 1669.1 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.7 קק״ל 1093.5 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 28.3 גרם
    שומן 7.0 גרם 55.9 גרם
    נתרן 617.7 מ״ג 4941.3 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 123.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 24.0 גרם
    כולסטרול 88.6 מ״ג 708.9 מ״ג
    סידן 215.6 מ״ג 1725.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 208.6 מ״ג 1669.1 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
קובי אדרי
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

תוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את תחתית הפיצה: בקערה מערבבים בעזרת מזלג את כל מרכיבי התחתית עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. לוקחים נייר אפייה טבעי וחותכים בצורה עגולה כגודל התבנית (אני מקפל את הנייר לחצי ואז שוב לחצי, עושה משולש ואז שם במרכז התבנית, חותך רק פינה אחת בצורה מעוגלת ואז נוצר לי עיגול - הדגמה בסרטון).
  3. מרדדים את תערובת הטונה על נייר האפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל15 דקות.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
  5. שמים רוטב על תחתית הפיצה האפויה ושומרים על שוליים יבשות.
  6. מפזרים גבינת מוצרלה ותוספות ומכניסים לתנור ל12-13 דקות נוספות. מגישים באהבה - בתאבון.
פיצה מפוצצת חלבון מבצק טונה מפתיע במיוחד1
פיצה מפוצצת חלבון מבצק טונה מפתיע במיוחד. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות