-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 106.7 קק״ל 4268.8 קק״לפחמימות 10.9 גרם 437.6 גרםשומן 4.9 גרם 195.2 גרםנתרן 25.6 מ״ג 1023.1 מ״גחלבון 1.3 גרם 52.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 10.0 גרםשומן רווי 0.1 גרם 5.6 גרםכולסטרול 10.1 מ״ג 405.1 מ״גסידן 3.3 מ״ג 130.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 13.0 מ״ג 520.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות107
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 106.7 קק״ל 4268.8 קק״לפחמימות 10.9 גרם 437.6 גרםשומן 4.9 גרם 195.2 גרםנתרן 25.6 מ״ג 1023.1 מ״גחלבון 1.3 גרם 52.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 10.0 גרםשומן רווי 0.1 גרם 5.6 גרםכולסטרול 10.1 מ״ג 405.1 מ״גסידן 3.3 מ״ג 130.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 13.0 מ״ג 520.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 107 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
עוגיות מצופות סוכר
-
1/2 כוס סוכר לבן
אוזני המן
-
50 גרם ממרח שוקולד אגוזיםאו כל ממרח אחר שאוהבים
-
1 חלבון Mלהדבקת הבצק
מגולגלות
-
100 גרם ממרח שוקולד אגוזיםאו כל ממרח אחר שאוהבים
-
20 גרם אבקת סוכרלזרייה אחרי האפייה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים קמח, סוכר וניל, אבקת סוכר, אבקת אפייה, קוביות חמאה ומלח עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה וחלמון וממשיכים לעבד רק עד שמתקבל גוש בצק.
- מוציאים את הבצק מהקערה, מרדדים בתוך שקית זיפר סליידר ומכניסים למקרר לכחצי שעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על גבי נייר אפייה לעלה דק.
- מכינים את העוגיות מצופות הסוכר: קורצים צורות וטובלים בקערה עם סוכר.
- מכינים את עוגיות הריבה: קורצים צורות, במחצית מהצורות קורצים עיגול במרכז.
- מכינים את אוזני ההמן: קורצים עיגולים בקוטר 7 ס”מ, מזלפים במרכז מילוי שאוהבים וסוגרים לצורת משולש. מהדקים היטב את הפינות (אפשר להבריש את שולי עיגולי הבצק בחלבון, להבטחת ההדבקה).
- מכינים את המגולגלות: מרדדים את הבצק לעלה דק, מורחים מעליו ממרח שאוהבים, ומגלגלים לגליל בעזרת נייר האפייה.
- מניחים את כל העוגיות בתבנית רופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש. אופים כ-20 דקות עד שהבצק מתחיל להזהיב (למגולגלות ולאוזני ההמן מוסיפים כ-5 דקות אפייה נוספת).
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- זורים אבקת סוכר על העוגיות המגולגלות וחותכים לפרוסות.
- מורחים ריבה על העוגיות השלמות שקרצנו, ומצמידים מעל עוגייה עם חור. מפדרים באבקת סוכר.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים קמח, סוכר וניל, אבקת סוכר, אבקת אפייה, קוביות חמאה ומלח עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה וחלמון וממשיכים לעבד רק עד שמתקבל גוש בצק.
- מוציאים את הבצק מהקערה, מרדדים בתוך שקית זיפר סליידר ומכניסים למקרר לכחצי שעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על גבי נייר אפייה לעלה דק.
- מכינים את העוגיות מצופות הסוכר: קורצים צורות וטובלים בקערה עם סוכר.
- מכינים את עוגיות הריבה: קורצים צורות, במחצית מהצורות קורצים עיגול במרכז.
- מכינים את אוזני ההמן: קורצים עיגולים בקוטר 7 ס”מ, מזלפים במרכז מילוי שאוהבים וסוגרים לצורת משולש. מהדקים היטב את הפינות (אפשר להבריש את שולי עיגולי הבצק בחלבון, להבטחת ההדבקה).
- מכינים את המגולגלות: מרדדים את הבצק לעלה דק, מורחים מעליו ממרח שאוהבים, ומגלגלים לגליל בעזרת נייר האפייה.
- מניחים את כל העוגיות בתבנית רופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש. אופים כ-20 דקות עד שהבצק מתחיל להזהיב (למגולגלות ולאוזני ההמן מוסיפים כ-5 דקות אפייה נוספת).
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- זורים אבקת סוכר על העוגיות המגולגלות וחותכים לפרוסות.
- מורחים ריבה על העוגיות השלמות שקרצנו, ומצמידים מעל עוגייה עם חור. מפדרים באבקת סוכר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איפה אפשר למצוא קורצן כזה?
הי אבלין. בחנויות למוצרי אפייה.