הטרנד ששבר את הרשת: שוקולד כנאפה דובאי

תשברו חתיכה של שוקולד כנאפה דובאי ששבר את הרשת. עם מילוי פיסטוק ושערות קדאיף, שוקולד כנאפה דובאי הוא חטיף מתוק ופשוט להכנה שלא תפסיקו לאכול
תשברו חתיכה של שוקולד כנאפה דובאי ששבר את הרשת. עם מילוי פיסטוק ושערות קדאיף, שוקולד כנאפה דובאי הוא חטיף מתוק ופשוט להכנה שלא תפסיקו לאכול
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
35 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4205
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4204.5 קק״ל 4204.5 קק״ל
    פחמימות 483.2 גרם 483.2 גרם
    שומן 193.5 גרם 193.5 גרם
    נתרן 642.9 מ״ג 642.9 מ״ג
    חלבון 54.2 גרם 54.2 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 97.7 גרם 97.7 גרם
    כולסטרול 121.3 מ״ג 121.3 מ״ג
    סידן 805.1 מ״ג 805.1 מ״ג
    ברזל 15.9 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 2107.4 מ״ג 2107.4 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4205
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4204.5 קק״ל 4204.5 קק״ל
    פחמימות 483.2 גרם 483.2 גרם
    שומן 193.5 גרם 193.5 גרם
    נתרן 642.9 מ״ג 642.9 מ״ג
    חלבון 54.2 גרם 54.2 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 97.7 גרם 97.7 גרם
    כולסטרול 121.3 מ״ג 121.3 מ״ג
    סידן 805.1 מ״ג 805.1 מ״ג
    ברזל 15.9 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 2107.4 מ״ג 2107.4 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
מערכת Foody
X

35 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל מחצית מכמות השוקולד המריר והשוקולד הלבן.
  2. יוצקים לתוך תבנית אינגליש את השוקולדים ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
  3. גוזרים או חותכים את שערות הקדאיף לשערות קצרות.
  4. מוסיפים למחבת את החמאה, ומטגנים את שערות הקדאיף כמה דקות עד שהן מזהיבות וקראנצ’יות.
  5. בקערה מערבבים את הקדאיף עם קרם הפיסטוק, עד שכל השערות מצופות היטב.
  6. מוציאים מהמקפיא את התבנית, ויוצקים מעל השוקולד את תערובת הקדאיף, כאשר דואגים להשאיר מקום בדפנות להשלמת השוקולד.
  7. את השוקולד הלבן והשוקולד המריר הנותרים ממיסים במיקרוגל, ויוצקים מעל הקדאיף.
  8. מכניסים למקפיא לחצי שעה נוספת.
  9. מוציאים מהמקפיא, מחלצים מהתבנית, ונהנים מכל ביס.

    שוקולד דובאי
    שוקולד כנאפה דובאי במילוי קדאיף פיסטוק. צילום: מערכת פודי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הטרנד ששבר את הרשת: שוקולד כנאפה דובאי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    אריאל

    טיפים מנסיון: בתבנית אינגליש קייק יחס השוקולדים לא מסתדר, והתחתית יוצאת עבה לאחר התקררות השוקולד. עדיף לעשות את המתכון הזה בתבנית יותר גדולה או בתבנית פיירקס בינונית. רק כך עובי השוקולד מלמטה ומלמעלה יהיה יותר אכיל. צנצנת של 200 גר’ קרם פיסטוק יעשה את העבודה. אין צורך מעבר לזה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות