הטרנד ששבר את הרשת: שוקולד כנאפה דובאי
תשברו חתיכה של שוקולד כנאפה דובאי ששבר את הרשת. עם מילוי פיסטוק ושערות קדאיף, שוקולד כנאפה דובאי הוא חטיף מתוק ופשוט להכנה שלא תפסיקו לאכול
תשברו חתיכה של שוקולד כנאפה דובאי ששבר את הרשת. עם מילוי פיסטוק ושערות קדאיף, שוקולד כנאפה דובאי הוא חטיף מתוק ופשוט להכנה שלא תפסיקו לאכול
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4204.5 קק״ל 4204.5 קק״לפחמימות 483.2 גרם 483.2 גרםשומן 193.5 גרם 193.5 גרםנתרן 642.9 מ״ג 642.9 מ״גחלבון 54.2 גרם 54.2 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרםשומן רווי 97.7 גרם 97.7 גרםכולסטרול 121.3 מ״ג 121.3 מ״גסידן 805.1 מ״ג 805.1 מ״גברזל 15.9 מ״ג 15.9 מ״גאשלגן 2107.4 מ״ג 2107.4 מ״גאבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות4205
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4204.5 קק״ל 4204.5 קק״לפחמימות 483.2 גרם 483.2 גרםשומן 193.5 גרם 193.5 גרםנתרן 642.9 מ״ג 642.9 מ״גחלבון 54.2 גרם 54.2 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרםשומן רווי 97.7 גרם 97.7 גרםכולסטרול 121.3 מ״ג 121.3 מ״גסידן 805.1 מ״ג 805.1 מ״גברזל 15.9 מ״ג 15.9 מ״גאשלגן 2107.4 מ״ג 2107.4 מ״גאבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 4205 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם שוקולד לבן
-
1 כף גדושה חמאה
-
150 גרם שערות קדאיףכשליש חבילה
-
250 גרם קרם פיסטוק
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל מחצית מכמות השוקולד המריר והשוקולד הלבן.
- יוצקים לתוך תבנית אינגליש את השוקולדים ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
- גוזרים או חותכים את שערות הקדאיף לשערות קצרות.
- מוסיפים למחבת את החמאה, ומטגנים את שערות הקדאיף כמה דקות עד שהן מזהיבות וקראנצ’יות.
- בקערה מערבבים את הקדאיף עם קרם הפיסטוק, עד שכל השערות מצופות היטב.
- מוציאים מהמקפיא את התבנית, ויוצקים מעל השוקולד את תערובת הקדאיף, כאשר דואגים להשאיר מקום בדפנות להשלמת השוקולד.
- את השוקולד הלבן והשוקולד המריר הנותרים ממיסים במיקרוגל, ויוצקים מעל הקדאיף.
- מכניסים למקפיא לחצי שעה נוספת.
- מוציאים מהמקפיא, מחלצים מהתבנית, ונהנים מכל ביס.
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל מחצית מכמות השוקולד המריר והשוקולד הלבן.
- יוצקים לתוך תבנית אינגליש את השוקולדים ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
- גוזרים או חותכים את שערות הקדאיף לשערות קצרות.
- מוסיפים למחבת את החמאה, ומטגנים את שערות הקדאיף כמה דקות עד שהן מזהיבות וקראנצ’יות.
- בקערה מערבבים את הקדאיף עם קרם הפיסטוק, עד שכל השערות מצופות היטב.
- מוציאים מהמקפיא את התבנית, ויוצקים מעל השוקולד את תערובת הקדאיף, כאשר דואגים להשאיר מקום בדפנות להשלמת השוקולד.
- את השוקולד הלבן והשוקולד המריר הנותרים ממיסים במיקרוגל, ויוצקים מעל הקדאיף.
- מכניסים למקפיא לחצי שעה נוספת.
- מוציאים מהמקפיא, מחלצים מהתבנית, ונהנים מכל ביס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
טיפים מנסיון: בתבנית אינגליש קייק יחס השוקולדים לא מסתדר, והתחתית יוצאת עבה לאחר התקררות השוקולד. עדיף לעשות את המתכון הזה בתבנית יותר גדולה או בתבנית פיירקס בינונית. רק כך עובי השוקולד מלמטה ומלמעלה יהיה יותר אכיל. צנצנת של 200 גר’ קרם פיסטוק יעשה את העבודה. אין צורך מעבר לזה