הכי מפתיעות שיש: פרגיות במרינדת סויה ומיונז
פרגיות במרינדה עם המרכיב הנפלא שיהפוך אותן לרכות ועסיסיות. תיבול מדויק, זמן השריה מיטבי ואורז לבן בצד - ארוחת הצהריים הכי מפנקת שיכולה להיות
פרגיות במרינדה עם המרכיב הנפלא שיהפוך אותן לרכות ועסיסיות. תיבול מדויק, זמן השריה מיטבי ואורז לבן בצד - ארוחת הצהריים הכי מפנקת שיכולה להיות
- דור פלג
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 307.9 קק״ל 923.7 קק״לפחמימות 15.2 גרם 45.6 גרםסוכר 12.5 גרם 37.4 גרםשומן 8.3 גרם 24.8 גרםנתרן 841.4 מ״ג 2524.1 מ״גחלבון 42.0 גרם 126.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.0 מ״ג 42.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 185.0 מ״ג 555.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות308
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 307.9 קק״ל 923.7 קק״לפחמימות 15.2 גרם 45.6 גרםסוכר 12.5 גרם 37.4 גרםשומן 8.3 גרם 24.8 גרםנתרן 841.4 מ״ג 2524.1 מ״גחלבון 42.0 גרם 126.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.0 מ״ג 42.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 185.0 מ״ג 555.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.1 מ״גסגור
הסוד לפרגיות הכי רכות שיש הוא במרינדה שמבוססת על מיונז אמיתי – שמרכך והופך את הפרגית לרכה ומתפוצצת בפה, ומעניק לה קראסט מדהים ומתפצח!
מיונז אמיתי מורכב מביצים, שמן וחומץ. החומץ מסייע בריכוך הפרגיות, והופך אותן לעסיסיות ורכות מאוד (תחליף פרווה מדהים להשרייה ביוגורט או רוויון, והתוצאה אפילו טובה יותר!). בזכות הביצים והשמן מתקבלת מעטפת מעט פריכה, קרמית ומדהימה סביב הפרגיות, שכמעט מרגישה כמו ציפוי מושקע ועשיר!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 308 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם סטייק פרגיתנקי וחתוך גס
-
4 כפות גדושות מיונזשל הלמנ'ס
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
2 כפות דבש
-
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
-
1 כפית גדושה כמון טחון
-
1 כפית אבקת שוםאו שום גבישי
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את המיונז, הסויה, הדבש, הפפריקה, הכמון, השום והפלפל, לקבלת תערובת יחסית אחידה.
- מוסיפים לקערה את הפרגיות ומערבבים היטב. מכסים ומאפשרים להן לנוח במרינדה במקרר למשך לפחות שעתיים ועד 24 שעות.
- מחממים בחום בינוני מנגל \ פלאנצ’ה \ מחבת, ללא שמן, וצולים את הפרגיות במשך 3-4 דקות לצד, עד שמתקבל קראסט שחום והן מוכנות מבפנים. מגישים חם עם שומשום קלוי ובתיאבון!
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את המיונז, הסויה, הדבש, הפפריקה, הכמון, השום והפלפל, לקבלת תערובת יחסית אחידה.
- מוסיפים לקערה את הפרגיות ומערבבים היטב. מכסים ומאפשרים להן לנוח במרינדה במקרר למשך לפחות שעתיים ועד 24 שעות.
- מחממים בחום בינוני מנגל \ פלאנצ’ה \ מחבת, ללא שמן, וצולים את הפרגיות במשך 3-4 דקות לצד, עד שמתקבל קראסט שחום והן מוכנות מבפנים. מגישים חם עם שומשום קלוי ובתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן