ארטיק שניצל סופר קריספי במעטפת פנקו צהוב וסגול

דרך כיפית וטעימה לאכול את השניצל שלכם - ארטיק שניצל בציפוי פנקו צהוב ופנקו סגול עם תיבול מתקתק - רוצו להכין לילדים
דרך כיפית וטעימה לאכול את השניצל שלכם - ארטיק שניצל בציפוי פנקו צהוב ופנקו סגול עם תיבול מתקתק - רוצו להכין לילדים
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.2 קק״ל 5414.5 קק״ל
    פחמימות 15.7 גרם 501.0 גרם
    שומן 2.2 גרם 70.4 גרם
    נתרן 106.7 מ״ג 3413.4 מ״ג
    חלבון 20.1 גרם 644.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 22.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.9 מ״ג 317.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 20.0 מ״ג
    אשלגן 6.5 מ״ג 206.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.2 קק״ל 5414.5 קק״ל
    פחמימות 15.7 גרם 501.0 גרם
    שומן 2.2 גרם 70.4 גרם
    נתרן 106.7 מ״ג 3413.4 מ״ג
    חלבון 20.1 גרם 644.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 22.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.9 מ״ג 317.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 20.0 מ״ג
    אשלגן 6.5 מ״ג 206.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. פורסים כל חזה עוף ל-4 חלקים שווים ומשפדים בשיפודים קצרים.
  2. בקערית מערבבים קמח, מים, סויה, צ׳ילי מתוק עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. שמים בצלחות שונות את הפנקו הצהוב והפנקו הסגול.
  4. טובלים את החזה עוף המשופד בבלילה, מורידים שאריות (ממתינים לנזילה כמה שניות) ומצפים בפנקו. מהדקים במעט את הפנקו לחזה העוף בעזרת לחיצות.
  5. מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית ומטגנים את השניצל במשך 3 דקות לכל אחד - אם האש לא תהיה בינונית הפנקו יישרף וחזה העוף לא יהיה מוכן במרכזו.
  6. מעבירים לרשת צינון או לנייר סופג ומגישים לצד רטבים שאוהבים.

* טיפ - יש לטגן ארטיק אחד טסט - לבחון את המוכנות של העוף ורק אז להמשיך טיגון של שאר השניצלים. אם נשרף ובפנים לא עשוי - יש להוריד ללהבה חלשה יותר, אם ספג שמן ונשאר בהיר - יש להגביר את האש.

ארטיק שניצל סופר קריספי במעטפת פנקו צהוב וסגול
ארטיק שניצל סופר קריספי במעטפת פנקו צהוב וסגול. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות