טחינה ירוקה שמכינים ב-5 דקות
- שי-לי ליפא
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 132.5 קק״ל 1059.7 קק״לפחמימות 2.9 גרם 23.1 גרםשומן 12.4 גרם 99.0 גרםנתרן 204.3 מ״ג 1634.6 מ״גחלבון 3.4 גרם 27.2 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 15.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 49.9 מ״ג 399.4 מ״גברזל 2.4 מ״ג 19.2 מ״גאשלגן 158.6 מ״ג 1268.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות133
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 132.5 קק״ל 1059.7 קק״לפחמימות 2.9 גרם 23.1 גרםשומן 12.4 גרם 99.0 גרםנתרן 204.3 מ״ג 1634.6 מ״גחלבון 3.4 גרם 27.2 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 15.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 49.9 מ״ג 399.4 מ״גברזל 2.4 מ״ג 19.2 מ״גאשלגן 158.6 מ״ג 1268.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 133 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- טוחנים במעבד מזון את כל המצרכים. אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים מעט מים.
- טועמים ואם יש צורך מוסיפים עוד מיץ לימון. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.
אופן הכנה
- טוחנים במעבד מזון את כל המצרכים. אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים מעט מים.
- טועמים ואם יש צורך מוסיפים עוד מיץ לימון. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (12)
מעדן!!!
כרגע הכנתי ורק הטחינה נהייתה…שאר המצרכים לא חותכו בכלל. שיני השום נשארו שלמות והעלים לא נטחנו. עשיתי במעבד מזון
היי אביב, אולי התכנית אותה בחרת במעבד המזון או סוג מעבד המזון לא מתאים להכנת הטחינה… כפי שניתן לראות בסרטון, המתכון אמור לעבוד 🙂
כדי שהעלים כן יטחנו במעבד צריך להכניס אותם אחרונים (רק עלים ללא גבעולים)ושיהיה מתחתיהם את כמות הנוזלים הנ”ל ואז לבחור בתכנית של CHOP(קיצוץ) כפעמיים ולאחר מכן לבחור בתכנית של MIX(ערבול) כמה וכמה פעמים. לפני שעשיתי כך זה לא עבד גם לי ולאחר מכן זה יצא מעולה.
צריך מעבד מזון חזק
צריך מעבד מזון חזק- אני עשיתי בנינג’ה יצא מושלםםםםםםם ממש כמו במסעדות.
היי, אפשר עם מוט בלנדר?
כן!
יצאה טחינה משגעת
יש!
יצאה טחינה משגעת לא קונה יותר טחינה מוכנה
שמחים לשמוע!