גריל קריספי צ’יקן – עוף מטוגן וצלוי
קריספי מבחוץ, צלוי היטב מבפנים, ועם קראנץ' שיכול לשגע פילים. עוף מטוגן, צלוי על המנגל, עם תערובת תבלינים ומלא טעמים מיוחדים, תענוג בצלחת
קריספי מבחוץ, צלוי היטב מבפנים, ועם קראנץ' שיכול לשגע פילים. עוף מטוגן, צלוי על המנגל, עם תערובת תבלינים ומלא טעמים מיוחדים, תענוג בצלחת
- רובי מיכאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.4 קק״ל 1538.0 קק״לפחמימות 12.4 גרם 222.7 גרםסוכר 0.5 גרם 8.7 גרםשומן 2.4 גרם 42.8 גרםנתרן 472.8 מ״ג 8511.1 מ״גחלבון 3.5 גרם 62.9 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.0 גרםשומן רווי 0.5 גרם 9.0 גרםכולסטרול 56.6 מ״ג 1019.7 מ״גסידן 11.2 מ״ג 200.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 34.3 מ״ג 618.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה
-
קלוריות85
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.4 קק״ל 1538.0 קק״לפחמימות 12.4 גרם 222.7 גרםסוכר 0.5 גרם 8.7 גרםשומן 2.4 גרם 42.8 גרםנתרן 472.8 מ״ג 8511.1 מ״גחלבון 3.5 גרם 62.9 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.0 גרםשומן רווי 0.5 גרם 9.0 גרםכולסטרול 56.6 מ״ג 1019.7 מ״גסידן 11.2 מ״ג 200.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 34.3 מ״ג 618.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 85 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
2 ק"ג שוקיים
-
1 כף מלח ים אטלנטי
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
תערובת רטובה
-
4 ביצים M
-
1 כף מיונזהלמנ'ס
-
1 כף רוטב ברביקיו
-
1/2 כפית מלח דק
תערובת יבשה
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית טימין יבש
-
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
-
1 כפית שום גבישי
-
1 כפית גדושה מלח דק
אופן הכנה
- מתבלים את העוף במלח ופלפל וצורבים על אש נמוכה במנגל עד לקבלת צבע שחום יפה מכל הכיוונים.
- מחממים שמן בכלי עמוק על אש בינונית.
- בזמן שהעוף הצלוי מתקרר במעט, מערבבים בקערות נפרדות את התערובת הרטובה והיבשה.
- מצפים את העוף הצלוי בתערובת היבשה, מעבירים לרטובה, בחזרה ליבשה ומיד לשמן החם.
- ברגע שמתקבל צבע שחום מוציאים מהשמן לרשת לייבוש ומוכן!
- מגישים לצד צ׳יפס שאוהבים וכמובן מיונז וברביקיו.
אופן הכנה
- מתבלים את העוף במלח ופלפל וצורבים על אש נמוכה במנגל עד לקבלת צבע שחום יפה מכל הכיוונים.
- מחממים שמן בכלי עמוק על אש בינונית.
- בזמן שהעוף הצלוי מתקרר במעט, מערבבים בקערות נפרדות את התערובת הרטובה והיבשה.
- מצפים את העוף הצלוי בתערובת היבשה, מעבירים לרטובה, בחזרה ליבשה ומיד לשמן החם.
- ברגע שמתקבל צבע שחום מוציאים מהשמן לרשת לייבוש ומוכן!
- מגישים לצד צ׳יפס שאוהבים וכמובן מיונז וברביקיו.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן